True Wireless 真無線耳機討論 (37)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
WF1000m3定75t
75t周圍無貨 但WF1000m3 豐澤減200
我隻b&o e8就真係咁舊電打柴搭一程地鐵都已經冇電
Noble 個app 到2020 結果有無整到出黎🤔?
冇 sosad
想請教各位巴打
如果我係for做運動用(聽rock)
試過幾隻 覺得sennheiser既音質先ok
airpod降噪好正但音質唔得
我一星期用1-2次 sennheiser貴左啲
千零蚊budget內係咪都係jabra?
上網爬過話marley隻liberate air媲美sennheiser
不過香港好似冇得試

另外想知係咪粒耳塞岩size 跑步時就唔會聽到磨擦聲?未用過wireless 如果問得太on9/1999勿屌
感謝
打去問左有冇貨先
想請教下用緊75T既巴打,睇JABRA app見到個盒得返7%,我今朝用電腦USB差電差左個零鐘個盒轉左綠燈,我見佢說明書話要差兩個半鐘就差滿,跟住差左前後三個鐘駁返藍芽睇app個兩隻藍芽差滿,但個盒得60%,係咪正常?
咁睇個款應該都唔會有 🙈
不過越聽越滿意 希望舊電頂到2年唔壞
聽聞更新左有AAC,個操作又好左,應該都可一戰
用冇plus版好啲,如果你對ANC冇太大需求的話

同埋係大陸廠嚟
牌子係北歐嘛。
講廠iPhone都大陸廠啦
iphone 係大陸廠整 但係都係美國公司
libratone原先係北歐 但係比大陸公司收購咗
我諗冇aac
因為佢而家有隻新款SE版 好似果款先有aac
唔係呀,我放之前係未有,之後我見百度D GROUP有人CAP圖係有更新到的,不過安全D可以買SE,而且SE多組咪防風
岩岩入手75t
唔錯
咁正 而家用緊AirPods pro 心郁郁想用返佢
想問問07plus可唔可以單邊用左邊架?
昨天問過百記sales佢話無AAC,話好似我咁用IOS,就唔好買小鳥。本來想買小鳥同75T,咁岩睇到falcon返左貨,結果買左部falcon同訂左部75T。sales話75T要兩至三星期先再返貨,有興趣買既留意下。
諗住準備買wf-1000xm3
有冇差唔多價錢嘅更好推介
用嚟健身用
做咩咁傻係百記買胃信九折,有性趣tg我名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞