True Wireless 真無線耳機討論 (37)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
就係諗住今日試
但連線stable唔stable好難試先依度問定
75t 可唔可以兩個人一人一隻耳 一齊聽?定都係兩隻耳機超過一段距離就會自動停播
睇左好多電子消費網,似乎75t得一個selling point, 就係「細」。
如果$1,380,得個細字,我覺得有啲唔值。
可以到$1100-$1200先入手。
無覺得差
有「被動式防嘈」都叫優勝過XM3嘅地方?
XM3係主動式喎
唔明個5星圖,橙色嗰Area大過藍色甘多。
但點解低分過Jabra?
唔係嘅,我用左sony三個星期,都覺得佢主動降噪麻麻地,有好多高頻聲都隔唔走,又有風聲好多被動隔音都塞得好過佢。主動式做得好係勁,但佢處理唔好就會將收返黎嘅噪音播入耳仔。
幅圖唔係咁睇架…
你而家禁左Jabra佢咪show jabra嘅優勝點
你喺上面禁sony, 就會show sony好啲嘅地方
75T絕對唔會全方位屌打
計聲同個app sony都好唔少
鍾意聽bass
聽band多
筆直 2000 有咩揀?
sennheiser mtw
唔可以 好似超過20cm就停
解決到走電問題我會即入
Sennheiser 低音暫時冇第二隻代替到
有走電都會照入
So Far我試過幾隻牌子嘅聲,最鍾意都你Senn
仲有佢第2代應該有ANC
用幾耐要差電 個個都話電廢
師兄 請教senn mtw睇片打機會唔會有delay?
Reset
貼耳隔音勁 收音通話勁 hear through 呢d算唔算
耳機本身用四個鐘到。加埋個盒一日用到十二個鐘。其實我日日用,用完夜晚叉,每日都用到一日冇乜問題嘅。
mtw 1隔音如何?
我用mtw加truegrip pro中碼,隔音係不錯。播緊歌過馬路可以聽唔到嘟嘟聲。冇falcon咁隔,但整體好過xm3。對我黎講夠做。
咁mtw2 有埋anc 可能岩我口味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞