True Wireless 真無線耳機討論 (37)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
有冇人要 noble falcon 耳機?amazon買左剛到,但之後見另一對耳機有優惠買左。
noble falcon我amazon買156 USD, 想1200放返出去
全新未拆包裝
tg: https://t.me/ilufhk
有D難度喎
行貨1手都係12xx
你水貨1200難啲喎
英京 cash 1200 蚊 行貨
156 USD Credit card匯率 = 1230 HKD
你二三百都唔肯蝕就想放水貨?
could be $1100?
又平左
咁放$1100
thanks, 聽日睇睇先
到底幾時先有mw07p既玳瑁色
我想問,我買左隻Soul ST-XX玩下,但佢每次只connect到一邊耳,另一邊係work,但一connect到,本來嗰邊又冇左connection。大家有冇解決方法? thx
ching, 點解英京網站都係1380既?
不嬲親自去問會平D 啦
暫時研究哂各個網好似都係xm3最好咁
但最近睇返手機台個xm3 post
好似好多話連線好鬼差...
一陣斷線仲多過mw07咪中伏
大家有冇係街用過xm3,係咪真係咁差
係個anc唔掂啫,連線我返而覺得ok
其實網上好多review都係外國做,香港出街搭車比外國係噪好多,所以我個人真係覺得個anc唔夠做
再低有興趣
換左比你都一樣。其實我日日用日日叉又冇乜問題。睇你習唔習慣到啫。
我覺得其實又冇咁差既
起碼我自己冇斷線 然後換埋耳膠就perfect
但係個電池盒太大個好難袋同埋木d腳步聲同風聲就差少少
新手打算買返副藍牙耳機,暫時睇中左sudio tolv,貪佢個樣幾靚,同埋sudio fem,想請問下用過佢哋嘅巴打覺得性能如何,值唔值得買
另外見到McGee eat play TWS都好似唔錯,有冇巴打用過
另外如果$800樓下仲有冇其他係推薦
Thanks
講返我個mw07
因為佢主體係右邊 我android機放右前牌袋
等巴士間唔中會斷斷下
唔係要我手攞住放右耳邊唔比佢斷呀?

我都唔明點解mw07咁過份
只要唔好衰過mw07就得
自膠
係褲袋
FYI,前兩日Eng King 買現金價1300。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞