若要暗瘡好,咪撚信老母 8

1001 回覆
73 Like 3 Dislike
感謝巴打搵日去銅鑼灣專門店睇下先,呢幾日暫時用住舊野,舊個d唔係話唔得但想搵d更有效同少d副作用個d買,希望grad之前有明顯好轉

假設用完d產品冇曬暗瘡同傷口,塊面摸落去平,但原本生暗瘡嘅位變曬紅色同深柴色嘅印可以點搞。我個情況係一邊面爆瘡一邊面係冇咩
印既話我搵到既方法就

1. 維他命b,c,e
2. 維他命k
3. 激光射爆佢
4. 做好防曬控油,隨時間慢慢會自己退

維他命k最高風險
其他就睇你有幾多budget
ZZ真係好 幫我覆巴絲互助互惠
原來可以搵姑娘配藥
停左藥一兩個月
塊面又開始出返油

之前因為交通唔方便
見食左都四個月就由佢
見上面巴絲話可以搵姑娘配
想再食過
其實長陳間診所好旺,勁人人睇,我覺得長陳好尊業唔hea 個姑娘都幾nice 診金又唔貴 ,遲啲有咩病我都諗住揾佢睇,雖然好遠
請問the ordinary邊度買?
見好多網都斷左貨

我唔嚴重 但係下巴keep住有幾粒暗倉
好返又再生 嘴唇下面長期紅紅地咁
香港有門市呀
唔洗上網買
如果係男人
通常都係剃鬚太重手搞到下巴同腮位生瘡
女人啊
又未嚴重到去醫生 但係永遠有幾粒
平時asos買開都唔知有門市
唔該啊
想問一問用咗花水喺咪唔洗用爽膚水 另外護膚product喺邊買 有冇門市或懶人包 我皮膚好乾(好多紋) 用緊顧醫生隻cream 同有時用面膜(唔知用邊隻牌子好)
今年25歲都仲有keep 住耐唔耐出下瘡咁,但面上面唔多瘡,不過就毛孔好大,而且塊面成日油lum lum ,頭油都好多,而且塊面經常泛紅,我想問係咪都應該睇醫生食a 酸?個醫生會唔會話塊面冇咩瘡出瘡所以唔俾食😞聽人講內a 酸先可以徹底咁改變膚質

btw 想入tg group
t.me/pingonchan
今日去咗專門店問,個職員話呢隻冇再出
食咗a酸一個月多啲 20mg/day
工作需要成日都要戴口罩
分唔清係爆發期定係戴口罩焗到越出越多
背脊好多粉刺同好多印。
食a酸有用?
經濟能力有限
飲soy protein係咪無whey protein咁易爆瘡
爆發期會好明顯
背脊
Iso
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞