《謝謝你在世界角落中找到我》

293 回覆
19 Like 0 Dislike
未睇 過2日睇下有冇時間睇

近排好多戲上
岩岩先睇完sao同聲之形

近排好多戲上

Sao而啲垃圾都好睇
好好睇
好好睇

希望大家會推廣出去
好好睇

希望大家會推廣出去

呢排個個都睇刀劍

下星期我都會睇話哂追過UW
不過就唔抱任何期望啦

近排好多戲上

Sao而啲垃圾都好睇

唔評論sao先
kono sekai本身以為唔會響香港上
先會響日本睇埋, 香港字幕翻譯幾水........

近排好多戲上

Sao而啲垃圾都好睇

唔評論sao先

唔太識日文都聽得出好多錯譯

近排好多戲上

Sao而啲垃圾都好睇

唔評論sao先

有冇例子 冇乜印象
講下先,呢套野描述緊日本人民係第二次世界大戰既生活狀況真係
雖然女主角係戰爭中失去左好多野,但佢總算係大戰後能夠活下來同新既家人生活真9係不幸中大幸(至於老家就...應該知道二戰歷史都知咩事)
btw 日本而家好崇洋,尤其美國,基本上日本報國際新聞都係美國為主

近排好多戲上

Sao而啲垃圾都好睇

sao認真唔算好睇

不過仍然差唔過艦c既
自從你的名字後真係多左港女入埸睇動畫
又要戇鳩鳩咁講野講到最埸都聽到咁

近排好多戲上

Sao而啲垃圾都好睇

唔評論sao先

有冇例子 冇乜印象

我都聽到有錯譯
不過無傷大雅嘅....

聽到有人睇完話睇唔明

有咩要明
有咩唔明

yes 我公司基本上冇幾多個睇開新番
不過都有好多好多人睇君名

我由始至終都覺得新海誠唔太識寫劇本既
好少地方上

新海誠重煽情,睇多左發覺其實佢啲戲套路差唔多
你叫咩名,中間超展開又唔知點解覺得好似冇咩問題咁,諗諗下又覺得好奇怪

秒5言葉呢d抒情咪啱佢
一主打劇情就

新海誠不嬲 歌同畫面>劇本
劇本係腳膠之庭比較好

近排好多戲上

Sao而啲垃圾都好睇

sao認真唔算好睇

不過仍然差唔過艦c既

以4dx戲黎講sao算睇得幾爽
D效果同戰車有得比

新海誠不嬲 歌同畫面>劇本
劇本係腳膠之庭比較好

咁誠哥都鐘意話自己係動畫製作人 而唔係劇本家
佢係成功做到用視覺效果同氣氛去吸你入套野到

近排好多戲上

Sao而啲垃圾都好睇

sao認真唔算好睇

不過仍然差唔過艦c既

以4dx戲黎講sao算睇得幾爽
D效果同戰車有得比

SAO值得睇4DX?
講下先,呢套野描述緊日本人民係第二次世界大戰既生活狀況真係
雖然女主角係戰爭中失去左好多野,但佢總算係大戰後能夠活下來同新既家人生活真9係不幸中大幸(至於老家就...應該知道二戰歷史都知咩事)
btw 日本而家好崇洋,尤其美國,基本上日本報國際新聞都係美國為主

佢個妹隻手...仲要佢話成日番去睇佢個妹...

聽到有人睇完話睇唔明

有咩要明
有咩唔明

港女是咪覺得攞得獎一定要有咩大道理包含咗喺入面

你叫咩名我就真係唔知睇咗乜鳩

原本抱著睇言葉 秒五類型嘅戲入場 屌你老尾去到後面變sf
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞