香港歌手劉華,鄭秀文,黎明,C AllStar,鄧小巧等過澳門奶共

75 回覆
41 Like 12 Dislike
請問澳門國慶又關奶共咩事?
咁佢地一樣唔同只針對英皇 其他唱片公司就無事 又雙重標準
CAllstar On仔都唔暗示啦wo…
有大打大
槍打出頭鳥
冇雙重標準wor
搞走左MC JIN 同GEM唔夠
要屌死晒全部偽人先開心
C Allstar 個時都唱埋 沒有剩你一個
好撚過19 moment聲都唔出啦
寰亞係間好大嘅唱片公司,有兩大天后鄭秀文同楊千嬅,仲有著名奶共藝人陳小春同王嘉爾,點解要放過呢間公司, 逢奶都要追擊
咁人地都要搵食架大佬
英皇明顯藍曬 但寰亞未係
callstar 小明 林海峰都係寰亞
Callstar 啲歌強國國下曬架都唔夠黃?
佢哋重發到聲代表個公司未跪曬
咪迫未跪嘅自己友跪
你咁講英皇都有黃秋生同杜汶澤係清泉,本人非英皇同寰亞打手所以無謂幫兩間奶共公司辯護,只想針對奶共偽人無論係咪所謂嘅“自己友”
寰亞係大公司 明明間間唱片公司都會有藝人去大陸工作 你偏偏只係針對英皇
因為英皇真係奶得特別嘔心
又護旗又一點都不能少
賀澳門回歸咪同71一樣
香港偽人去回歸show就插到死,去澳門就冇事
連登仔又雙重標準
mc Jin本身就奶開共啦,貪曾年代已經奶
唔代表其他公司可以照做無事 一屌全部屌 一係就全部唔屌 針對返企出黎撐警嘅智障藝人
唔撚駛fact check 啦,幫中共慶祝,屌你老母
黎明
嘩!!!咩叫搞走mc jin同阿GEM,好似係佢哋放喺香港市場,同埋明白曬,原來你鍾意奶共藝人
d人覺得喺香港先算奶共,喺大陸同澳門唔會亦唔算奶共,重弱智過啲popo,笑撚死
我邊有講過我鐘意奶共藝人
只要有係強國唱歌就算奶共
咁9成當紅歌手都唔洗聽
你不如唔好買所有有係中國賣嘅商品
中國有得賣=奶共

嚴格上MC Jin冇得怪香港人嘅
香港冇hip hop 市場
但係GEM真係俾香港樂壇啲大公司
抹黑到個個入曬腦
當初又俾香港人屌走
人哋唔係香港發展又屌人奶共
到人哋聽返廣東歌又屌人想洗底
真係笑大人個口
https://m.bilibili.com/video/av69152013.html
賀埋殺人政權生日快樂仲唔係愛国? ok,GEM GEM 係愛國唔係奶共,不過古巨基因為咁都畀人放咗落藍色藝人度
特朗普賀中國國慶 指美將在貿易戰中獲勝
侵侵一定係愛國! 反侵侵
所以我都唔明點解古sir都係list到 點點奶個個係間公司
明明
其他人講生日快樂就屈人護旗
GEM講生日快樂就冇奶共
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞