香港歌手劉華,鄭秀文,黎明,C AllStar,鄧小巧等過澳門奶共

75 回覆
41 Like 12 Dislike
劉德華、鄭秀文、黎明、C AllStar、菊梓喬、林奕匡、彭永琛、鄧小巧將會參與“慶祝澳門特別行政區成立二十周年體藝匯演”,原來寰亞/東亞咁藍,陣容咁勁,可能甴近平係座上客
之前見黃藍歌手一覽表將CAllStar同鄧小巧放喺黃色嗰邊,而家係咪有爭議
星夢一姐奶得好徹底,今年香港同澳門回歸騷佢都有份參與
https://www.gov.mo/zh-hant/news/308752/
事實係無人氣/霉既歌手先會黃
寰亞腦細係林建岳,點會唔藍?
但係方皓玟都係寰亞,點解可以咁黃
其實何韻詩,明哥唔算霉
覺得好失望啫,佢哋應該有得揀,方皓玟都唔出席
下?邊度黃?
唔通想學柏豪咁奶共博翻身
接job應該係經理人公司,唱片公司應該係負責唱片製作錄音同唱片發行
利申: 9估
Sorry
c allstar 唔係4條友全部黃
英皇竟然唔玩
英皇全藍係人都知,原來寰亞都係
冇時間啦25號截止,極度要人幫手!
https://lih.kg/1782422
個金大喜我一早bl咗 唔係分化撚就係五毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞