雙眼皮手術

76 回覆
0 Like 7 Dislike
想問下大家有無香港做雙眼皮手術的醫生推薦?
上網睇左雙眼皮手術唔同手術方法,我唔適合做吊線,一定係割眼簾。所以想搵醫生。
見有人推薦鄭明hau,幾年前已經4、5萬,好貴,想睇下有無人可以推薦CP 值較高的🙏🏻
冇時間啦25號截止,極度要人幫手!
https://lih.kg/1782422
Signed and shared
如果係台灣,有係人有推薦? 😀
香港問過金永強,開眼頭加割要7萬。

台灣出名既有好多,我都係google慢慢搵,陳承謙、車參聖、荊偉政。最後去咗台北搵荊偉政,7萬台幣,不過我覺得麻麻地,兩邊都幾明顯唔對稱,問佢就答未夠三個月係咁,多啲按摩。做之前既諮詢又好快,淨係拎支野出黎摺眼皮問你闊度,割乜型又無講。而加有啲想搵沈筠惇做重修,佢重修係權威,但普通割就唔知點。
搵台灣蘇xx 係台北車站附近
手術 服務非常好👍🏻
我正常係單,唔夠訓就雙,雙可以keep到大半日,女朋友話我呢樣野最吸引佢
依家啲人打醫美針都唔敢係香港做唔好話整容啦, 想平嘅去台灣, 想專業啲就去韓國

雙眼皮係割一刀, 唔係好似隆胸咁過幾年拆彈真係建議貴啲都無所謂 如果唔係你要重修都係哂多幾萬架咋

我有諗過係香港做就搵金永強/鄭名孝,以為金永強平D,都要咁貴😅 我都要開眼頭
Thank you, 我都同一位台北姓蘇嘅查詢緊,你指既係唔係蘇皇X?
所以之前想係香港整,但好似點計都係台灣化算D,同埋應該熟手D
咁唔使整啦🤣🤣
果陣我book 凱撒洒店 行過去唔使2分鐘
Btw我係做吊線 幾年前效果都keep得幾好
Thank you ~
其實我一隻眼單,一隻雙,單個眼仲要厚豬肪,好大分別,先考慮真係去做,我諗我要割啦
考慮下日本,日本啲醫生整眼幾好,佢哋比較穩陣,效果好自然。不過會貴過韓國台灣,韓國海鮮價。
其實整體係好睇,不過唔完美。我割咗先三個月,再睇多牌先。
我覺得係單,人地話內雙,醫生無討論過。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞