你今日懲罰左啲咩黃店?

523 回覆
938 Like 11 Dislike
又話黃色經濟圈?

我今晚去左荔枝角D2 食

7點50分 黃店Food Garden ETC嘅情況係咁

我覺得哩間係幾好食嘅特別係個溫泉蛋凱撒沙律

Pizza都唔錯薄身pizza

但係點解咁少人食架?
大快活
驚自爆埋單走人先!
自831普選議案被否決後 至今仍未有一個能得到廣泛共識認同的行政長官普選產生提議 本人亦深知明瞭除了831框架方案以內 人大絕對唔會接受港人提倡的一人一票和廣泛認受性之特首選舉。

對於2020年實行普選行政CEO 我有以下有三點講解。
普選行政CEO嘅長遠 目標”係嘜?
普選行政CEO又有何 動機”?
如何”實行普選行政CEO?

1.目標 虛擬銀行落成嘅長遠目標有兩樣
一.為擁有香港銀行卡之捐獻港人 表示自己以真心愛惜香港的香港人 作出一個身分認同。
二. 為一眾擁有香港銀行卡之香港人提供一個銀行純利後的70%當然利息收益 其餘30%用作規模擴充或者慈善捐贈等等。

2.動機 藉由普選行政CEO 能夠有效對現界政府製造無形壓力 以表示民意方向及香港人民對民主精神的追求。

3.如何 成立香港虛擬銀行之前如何取得資金同信託人。

籌集資金方面我估計要20億 就以165萬黃色選民為基礎 每位成年人最小捐出1千蚊 至於對未成年的黃色朋友就不定限額 以上所有捐款人必須留有單據用作日後申請第一批香港人銀行戶口用 對於成立一間虛擬銀行需要幾多資金 呢方面要由專業人士計過先知。
行出第一步唔難 祇要你地肯畀啲衝動嘅勇氣 投選幾位誠信可靠而又願意以非牟利人士身分 擔任香港銀行基金信託人 為香港人監督基金運作。

如果你亦認同此方向 請幫手推or分享出去。
想了解知道更多記得留名待續。。。
這不是一個突發奇想 祇係覺得呢個係其中一個較為正當xxx方法

聽晚有社福集會阿!
仲有佢嗰間鹽水雞都係
荔枝角D2
以前係果區返工、星期六office/工廠都無咩人返
除咗去廁所都咩人會特登去D2
早:大快活
午:大快活
晚:大快活
一陣去深水埗懲罰
但自己一個人食糖水好似好毒
今晚都多人行下街呀,佢前面間走肉蔬食研究所都係黃店但又好多人食,可能佢個位置差啲要行入啲先見到
唔毒唔毒
去邊間食呀?甜一刻?
梗係甜一刻
不過要食左正餐先 希望響唔洗排好耐
食過 好撚正

[你今日FC咗未] 全港最大的Fact Check平台已經推出了
https://lih.kg/1776631
neighborhood食漢堡好撚正
今日中午懲罰左申子居 下午威威,am pm
個豬扒飯真係好撚正
未食過下次試下先
懲罰咗屋企人
利申:黃
用張相答你
仲有程班長 食台灣野 不過好多人 應懲罰無咁出名既黃店先
其實佢舊炸雞掂唔掂?
次次都想試但又忍唔住嗌薯餅
唔錯,可以試下 +$5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞