NordVPN問題求助

15 回覆
0 Like 0 Dislike
Macbook ge Nord VPN 一直 connect 唔到,無論係connect 香港,台灣,新加坡,美國服都唔得。請問如何解決?(手機就無呢個問題)
有冇試過重新登入appstore?
點解要重新登入?我試下!
因為我之前appstore唔記得密碼,reset之後再用同一個密碼authorise nord就得
Surfshark VPN 帳號開心些牙 (已課金)
最新內容修訂:2019/12/6 20:16

誠邀各位巴打一齊測試極限,
睇下 Surfshark 最多可以連幾多部機,
為公平起見每人最多只可同時連兩部機,
如:1 PC + 1 Phone

為避免大量用戶同時登入使用導致被封鎖帳號,需作人流管制措施,獲派使用權限需時,敬請見諒

以下會員可獲優先處理
- 活躍會員
- 會員編號二十萬以內
- 非五毛
- 關心香港政事

極不專業 VPN 速度測試
Surfshark VPN Server: 日本 M247
Speedtest Server: QTS HK

Network: Wifi 5G

Network: SMT 4.5G
試咗,都係唔得。一直顯示緊connecting。
尋日先課完NordVPN🤣
Password問題我尋日都試過,將電腦版的NordVPN 的VPN Protocol調為TCP就解決。😅不過我就面對緊個新個問題,connect唔到。
emoji撚
你有冇問佢哋嘅職員,會唔會快啲解決到你問題
官網有寫要裝埋另外工具
無見到,不過個職員同我講只需要NordVPN個app就Ok,唔需要其他插件。
已經成功。
首先,add 1.1.1.1 & 1.0.0.1 在系統偏好設定的DNS。
其次,Sign out 個 NordVPN account;
然後重新啟動, sign in NordVPN account;
之後用TCP or UDP個模式connect.(係VPN protocol切換)。
如果唔得,del左NordVPN再download,重複以下三個步驟
1.Sign out 個 NordVPN account
2.Sign in NordVPN account
3.用TCP or UDP個模式connect。(係VPN protocol到切換)。
遇到同樣問題的手足,希望以上方法可以幫到你。
thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞