有無人屋企好撚污糟?

790 回覆
1280 Like 32 Dislike
哇屌
下次喺你家父面前用廁所水洗菜 浸肉解凍包保藥到病除
記得以前有個舊同事大陸人,佢話用地拖黎抹床,廁所刷黎洗浴缸,我地覺得佢怪,佢話反而覺得我地怪...唔明有咩問題
痴撚線
我廁所水箱有時壞左漏水d咸水彈到周圍都係
咸水所到之處都生銹黃哂 牆都黃埋
你班仆街拎黎拖地洗碗
多撚到咁要多管齊下
會買野返嚟炸尻咗個廚房先(煙霾乜乜乜個種)
封尻住個廚房唔好比佢哋走去另一度
屌一炸個下轟烈囉有養寵物慎重考慮
但炸完所有接觸到嘅廚具要洗,毛巾要洗要掉等等
同埋有啲甲甴筆/粉劃係窗邊入到嚟嘅位置
加埋藥餌擺係d食物櫃入面,尤其留意去水渠位都係可能爬上嚟嘅位,我自己間唔中會倒漂白水同順便落清潔丸仔去清下d潺同頭髮
近垃圾房最好裝蚊網,識飛個啲
甲甴屋冇咩用,都係有啲走得甩,收嗰時又好核突

好撚憎小強
諗起有個親戚因為沖廁要錢 屙尿唔沖廁屙屎先沖
一定唔係手足嚟
成日洗衫聞到洗衣機排出黎d水臭到仆街
不過冇留意係咪第一次排水
我都即刻咁諗,唔拖仲好啲,拖完唔敢行
屋企人要拖地,但樓主啱啱屙完屎咁會點?
其實個原因係咩??為咗慳果一筒水嘅錢定點? 咁你屋企人平時會唔會煮嘢食定點
睇完個po有啲反胃 我都係出番去先
點解會接受到喺屎坑度攞水嚟抹地呢樣野?
巴打會唔會喺屎坑度攞水黎漱口?
一桶水嘅錢都慳,點會嘥錢去睇醫生

睇一次醫生夠你拖幾多次地?
阿仔屙完屎未啊?趕住拖地啊
以為最多話咩半年都唔拖地吸塵之類就算
睇完依個post
作為潔癖撚既我,諗起平時坐車 上一手坐過個位既人分分鐘就係你地口中污糟到仆街既廢佬,我即刻覺得自己所有出街衫都好污糟
屌 半夜忍笑好辛苦啊
收皮啦垃圾 你做佢個仔囉
唔係你父母更係口響
如果我係樓主
寧願勤力啲翻下炒散pt
死慳死抵
幾千蚊住太空倉好過

屌你 點頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞