[光復香港 時代革命] 2019東亞足球錦標賽決賽週 香港隊即場討論

5001 回覆
121 Like 7 Dislike
妹祖踢親港隊都咁撚屎
屌你辛祖係咪踢波
嘩 diu
sandro
唔得 la
明顯佢地要有個入籍帶住先得
癡撚線辛祖
去佢餐廳食野咪得

btw 其實有冇人食過
拍得住單刀橫傳
安達 la
勝利球迷真係咩環境咩場合都有
精液盃都無得踢
球霸又話自己係用波型 點解d傳波可以咁閪
佢操到 連自己唯一特色都冇 佢去外流果幾年 刷cv多過踢波
唔試又點知得唔得
迪天奴come
唔激動 因為都懶得長篇大論覆佢哋

只係想叫佢哋再望吓電話/電視
聽下仲喺度打氣嘅球迷聲 再望下自己慚唔慚愧

我唔係話咩要去到釜山先係真球迷 因為我都冇去
只係見到連有咩人都唔知嘅、自己一場本地波都唔睇嘅
老屎忽想當年但連論據都係錯嘅
喺度懶高清指指點點高談闊論潑冷水
仲可以講啲咩寧願比北韓台灣出賽嘅
我真係屌晒你地老母呀

香港隊係真係因為呢幾年隨着香港民族意識興起重新興起嘅
會有過百球迷跟去作客、球員都會以香港隊為榮嘅 呢啲係以前都冇㗎

諗下自己過去半年喺度爭取緊啲咩 你而家好意思同香港隊割蓆?見到香港隊大敗仲沾沾自喜?
球會有外援追波,港隊冇
學A
香港真球王 辛祖
Update返先
港隊新主帥: 麥柏倫
連登花名: 芬蘭佬, 麥柏撚, 麥狗
戰積: 8戰1勝2和5負
2019年6月11日 國際友誼賽 香港 0 - 2 中華台北
2019年9月5日 2022世界盃亞洲區外圍賽第二圈 柬埔寨 1 - 1 香港
2019年9月10日 2022世界盃亞洲區外圍賽第二圈 香港 0 - 2 伊朗
2019年10月11日 2022世界盃亞洲區外圍賽第二圈 伊拉克 2 - 0 香港
2019年11月14日 2022世界盃亞洲區外圍賽第二圈 香港 0 - 0 巴林
2019年11月19日 2022世界盃亞洲區外圍賽第二圈 香港 2 - 0 柬埔寨
2019年12月11日 2019東亞足球錦標賽決賽週 南韓 2 - 0 香港
2019年12月14日 2019東亞足球錦標賽決賽週 日本 5 - 0 香港
最尾一球仲唔大腳踢得上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞