[26]電單車交流區(43)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
嘩屌。。。要愛搭夠
250香港唔會入掛,仲要已經唔係瑞典製,冇哂買入嘅意欲。海絲瓜香港個價好似已經係東亞地區差唔多最平
東亞好多國家都有生產26,外來車稅貴,日本,台灣,泰國,越南,印尼全部都重稅過香港
有人幫你搞掂,九個字左右搞掂。
海絲瓜嘅車根本ktm已經當佢係精品傾向咁賣,加上好似講爬雞 supermoto之類,海絲瓜嘅出事率好似冇ktm咁高。就算依家接觸街車呢行,佢地啲design真係屈機,概念圖同真車差唔多係一模一樣,就算701同401都係用緊ktm 690 390嘅計,經過再改良之後係穩左好多

香港玩海絲瓜嘅車已經好好,連二衝雞都出到牌 行得街,台灣唔會再有新二衝車行街、四衝嘅fe系列爬雞又係過唔到環保條例冇得出牌,行得馬路得返701同401嘅車
身份象徵
In husqvarna, we trust
以香港個價同代理服務,有能力嘅話海絲瓜嘅車真係買得過,我好想揸701黑箭
見到香港ktm個代理,有水就補多少少轉husqvarna
正如比得起錢都會買Lexus, 仲邊會諗Toyota
咩車啊
見ducati 797減價好吸引,但驚歐洲車好難養同埋797係呢個價黎講,其實配備係唔係算好普通?對比mt09呢d價位車
咁有啲分別嘅,ktm 有super duke 呢啲十幾萬嘅車,但同honda 一樣, 敗喺同一個行貨商
都係海絲瓜嘅車
應該新年代嘅ducati嘅車都冇以前咁濕鳩?佢個代理好唔好我自己冇聽過唔係好清楚,要等其他高手解答
岩岩行過樓下停車場有架701sm sc喉,一著車

但人地連燈都光過我
Ducati代理好運, 同樣係派拉利代理
台灣倍耐力代理都叫好運,應該同一間

服務維修係好既,起碼對得起消費者,同ck好大對比
冇就要等下
車盤係咁
不過你當兩萬零咁上下
好多都改到無一樣野係原裝,所以同新車個價唔係差好遠。
新車特價係三萬
街車做唔做到foodpanda
係咪都係咁紮係屎忽到
啡呤都有人揸
用飛機帶綁住就ok
睇你有咩需要啦,你買7人車已經唔同
巴打你好黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞