終於見到湖人復興...

67 回覆
17 Like 17 Dislike
依隊仲係湖人咩
今年po終於見返佢地...好掛住紫金皇朝
心情好複雜
見到湖人復興好開心
但係見到L B J又唔係好想睇
same..
咪又係比公鹿屌打
LAL gogogo
有波羅b而家25-0啦使豬3場
真 佢d守波真係煩到對面想quit game
LBJ>Kobe

End of discussion.
髮線?
笑撚左
上年個個話要留 young core,有潛力要培養
人地luka 第二年都mvp就真係 young core
ad第三年都first team
dame 第二年都帶隊打撚死火箭入二輪

laker pick返黎果班
ball 到今日罰球都未射好
jordan Clarkson, larry lance仲係騎士on99
randle 一樣冇起色,呢個仲張跟過kobe
kuzma 可能有傷在身 最近打得麻麻

只要ig叫做見得下人

上面果班都打左2-4年, 有資格有all star 既一個都冇
羅狗all star單核帶住班傻仔入playoff嗰陣睇波未
呢個算係走漏眼, 但15年pick 佢又唔知班撚樣諗咩, kobe仲係到, 個個爭波打, 明明porzings / okafor 明明更適合
頭一年 okafor打得好好, lal肯培養遲早收安祖拜林

揀russel都算, 但又唔養人送比人
lbj條閪人配湖人隊閪隊簡直fit哂,依家重要奶埋共
真,加埋班出名弱智嘅Lickers fans, 一流
揀Okafor都講得出?
Al Jefferson黎架喎
揀kp 都話好d
NBA單野其實係LBJ生涯最佳助攻
怕佢唔講炒唔起單野多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞