[AN/iOS] 龍珠 爆裂激戰 (131) 黑警冚家鏟,藍絲全暴斃

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
因為就執
真 無野打
如果真係執
我地課既野未收哂皮
有冇巴打真係試過玩隻game有課金但執鳩左,係咪咩鳩都冇哂
online game嗰啲咪又係咁
溝女咪又係咁
做人咪又係咁
玩咗咁耐忽然覺悟
儲夠10抽又中伏
結束營運其實小事,你地應該冇玩過FIFA mobile:

各位課長,本公司已經準備好season two比你從頭再課過,season one 你手上課到仆街果D card本公司會全部delete晒,不過season one 最後一個月(好似係,忘記了)與season two restart之前,本公司係準備好一堆卡(碎片合成)比你課到仆街帶去season two重新再嚟過
呢隻game 真係on9,以前每年都買黎玩,早幾年轉左課金制就癲左,垃圾玩法都算,仲限制到唔課基本上無野比你玩,趕盡殺絕
屌... 勾撚哂我傷心事
今年8月散
7月佢生日仲送撚左部最新ipad俾佢
仲記得811女義士爆眼之後散
Down撚左2個幾月
以我膚淺認知,多數日版驚似乎長命DD,其他的,尤其是國際版果D,真係要自求多福
立即溝過條女 正
其實想問下呢隻game國際服如何 好耐之前玩日版 跟全ac唔見左棄坑 最近平平地收左個國際服入返坑 見好多國際版都係跑包車服咁 好趕客 龍珠呢隻又點
維斯時光倒流
照舊出卡慢過日版,但抽卡有優惠,以前隻國際版好慢,宜家唔知
國伏多優惠(月pack之類)但係進度慢半年
日版唔駛等不過要課會貴過國際少少
自己揀啦
快返啦
同以前差唔多
技金菲到依家都未極z
講緊loading快返
記得新手一開始係玩國際自己好多on9野,個陣唔識首抽,d 卡又未dk到,打超4xx超激無特效卡硬食,每場用幾粒至十粒石復活打,打左百幾石先dk 到張卡,但先發覺原來唔太勁,lr 先係勁卡
瑪奇英雄傳
呢隻最初出有玩 果陣玩到封頂 然後轉左第二間公司就冇再玩 而家好似又轉左第三間?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞