【I/A】Hero Cantare 英雄神鬪曲 히어로칸타레 (3) - 你今日刷咗首抽未【五大訴求 缺一不可】

336 回覆
0 Like 1 Dislike
$
又話今個星期開每日資源任務
就嚟做乞兒都唔掂
我為咗被動
鳩抽左勁多次
有火瓦都卡關👍👍👍
打住火boss攞裝先因為其他關要講配置
難好多 所以刷住火boss先 升好隊再刷其他
活動boss 無方法 3打手1補師 手動打 用火瓦佢禁回血就1技破防輸出下
主線你有火瓦就全auto啦
主線就一位火瓦 三號位打手 全二技慢慢磨
王就調轉 因為王專打三號位 你有張幫人坦傷殘影另計

下次第一頁 整返啲功略啦
新手建議 最好有3ss起手啦
一係就火瓦+任一打手 其他就一坦一打加任意啦
最好就唔好 一起手就三光暗 你會卡死 一係就升爆一隻先 抽到A卡S卡唔好賣住 佢啲活動任務實有升星
到時可以睇下邊隻碎片多 可以解下 活動就盡量最後一日做啦 下次又唔知佢想點計 冇得累積又炎上
推主線邊面 有火瓦加打手就平均升上80 其餘就慢慢上 卡關就試下 只上火瓦加打手 如果火瓦夠快出手
你係可以磨死所有野 公會方面 入依到啦 交換資源就最好三色石 其次就光暗 前期係好缺(依家開始多返) 用技能石換就踢啦 期中後期都勁缺 你用依個換 會搞到其他人換唔夠 每日150公會幣
其次就打下塔 清日任 正常一個星期左右 你應該會有4隻80lv 咁你就可以主力刷下王同刷20啲技能石

想開被動可以賣碎片換石
Ss換金石 s換紫石 A就藍石
唔好一次過賣曬 先慢慢換 最好留返啲做升星任
預番兩隻升六星
要5升6 要120

裝備用住全A+1先 卡關主力就升下裝
A以下 其實可以唔洗理 你升裝要錢 依隻game係長期缺錢 後期刷王 係直接跌A-S裝

加工品我通常就一攻一血
裝備最好就劍同手套係攻擊(加攻多啲)
甲同鞋就血啦
你想玩爆擊 吸血就4 2配
我諗應該次次話動都會咁玩
咁就真係喊三聲
整一隻都勁燒資源

英雄副本 每日必做任務 10卷每日更新
優先解SS角先
前期就有咩上咩打住先 平均咁解 即係有3ss就三隻都推上第三關先 應該就係會每日出一張英雄碎片
盡量推上去 無記錯就3 6 8關都會出碎片 盡量推高佢 集中打想升星既英雄 卡關就刷其他Ss英 唔用都攞黎換金石

黎前升爆 又係可以打手配火瓦磨
例如解坦英既關唔想磨咁耐未 打手配火瓦後排
等坦英死左 就可以刷二技慢慢磨
睇個任 係比咩先再諗諗升唔升囉
唔一定解既
更新預告

各位英雄們,《Hero Cantare 英雄神鬪曲》預計在 12/10(二) 09:00 進行伺服器維護作業,為期 3 小時,這段期間英雄們無法進入遊戲喔。

▶更新內容如下:
▪ 新增英雄 / 轉蛋活動
(✨瑪斯洛尼、✨怪盜蘿卡)
▪ 新增公會任務新增"立即前往"的按鈕
▪ 時間磨坊內使用加速器時將MAX個設為默認值
▪ 新增"瑪斯洛尼、怪盜蘿卡"英雄成長任務
▪ 新增報恩的奧黛特
▪ 新增加工品交換活動
▪ 因聊天室過度洗頻,本次更新改為需通關 1-25 章節的帳號才可使用聊天室功能
▪ 接收到玩家說明素材太難取得,本次維護後開放每日任務系統

依兩個又係盡量推高佢
唔夠打就直接通關
每日都有唔同加倍 加倍就主力打
集中打哥布林頭加光暗石 正常會好缺
三色石就自己睇情況 缺就打 通常活動都派幾多
塔就每日三關 輸左好似唔計次數 可以試下唔同打法
卡關又係可以試下 火瓦配打手
刷二技慢慢磨
Pvp就自己組啦
我都唔係成日打
防禦一定放水坦 或者火瓦
玩過就知有幾噁心 比人花式屌打 或者磨天光
組隊打法就睇對面點放
田忌賽馬
大家明啦
試過比人一隻水坦滅我全隊 痴撚線架隻野
應該講曬點玩
隻game都應該係短期 大家自己睇情況課金啦
我依家玩到後面係卡資源卡到屌出黎
隻game真心係唔錯 畫面同歌
玩法就一般啦 控制資源 放下技
但等級壓制實係太勁
推資源既方法又少 迫你課金
大家可以慢慢玩啦
魔女活動我覺得不過不失啦
正常有刷首抽 最後一日先打實夠卷換魔女
係第七日 整次依日係唔累積 話跟韓國做法
比人炎上 搞到對營運商印象花曬
升爆左 放3技 轉完秒全場又回血
今日應該最後一日魔女 大家好快啲刷
好似九點維護 你冇時間啦
申請左 ccybibe
退公會再人新公會 個公會週任會唔會刷新?
100抽全中滿級加隻no name
抽多100抽
我有試,不過打到咁上下,主線火瓦二技都唔可以一速出技,到我俾怪磨死番..
你用兩隻打? 正常你會快啲窩
定打死一隻 就唔夠快
咁就鎖多多血 磨到幾隻咁上下
一次過殺 打手我用三日月係因為開左被動
2技破防 3技單體大力加30%全體傷3回合
勁到痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞