尋日女同事講左一句,搞到架車氣氛好尷尬

366 回覆
94 Like 972 Dislike
女同事
男仔頭
收皮啦黑警
點解你可以咁勁
打邊爐即係海底撈啦
你點影的
范sir
鳩sir有鳩用
邊度寫係狗
Yes sir
見到即刻碌返上去睇係咪鳩sir
你今日出埋啲垃圾呃負皮
丁都扯唔起
呢堆圖好耐啦
Morning Sir!!
oh,you are cop
唔使講
比圖啦,Sir!
咁你果晚有無閪用
你點影的
海底撈正唔正
警用私家車..明白了
咪塞啲字入我把口
其實個女仔做嘢都幾勤力亦都好乖,算係話頭醒尾,我地部門黎講OK既,入職以來,公司亦都有不小狂風浪蝶想追佢,或者同佢傳過緋聞,佢都算係在我公司入面幾吸引嘅一個女仔。

但其實響事實上,佢入職初期我同佢已經因為一次類似咁既食飯,而發生過關係,不過,由於當時大家都係飲咗兩杯,意亂情迷佢俾我借醉強制KO左,事後大家都知對方心意,都冇追究冇發展了。
皆因佢有一個響讀書時期識落嘅男朋友,同時我亦都有幾個女朋友,所以我同佢冇開始到。
當然,我從來都冇打算同自己女下屬開始一段感情,費事件事爆煲發展出嚟大家會有唔同諗法,以及唔想人地覺得我喺處理問題嘅情況上面有偏私。

自此之後,我哋兩個都好克制,兩人工作上,同事間相處都點到即止,保持住上司同下屬應有嘅距離,係既,OT送佢返男友屋企都唔係第一次....,一般同事甚至係佢本人,都知道我出面幾條女,對佢根本冇野,我車佢走只係出於關心,根本見怪不怪了。

不過今晚,班同事HI過龍,亂講野,其實我最怕係勾起我同佢當年未算清既一筆數,始終,我當日都係背住佢男友,強制KO左佢。

好啦,背景就講晒,講番尋晚。

我緩緩停低咗架車.........望住佢裝睡既側面,輕輕拍佢搏頭,同佢講「到左啦」。
佢解開左條安全帶,扮懶床,挺胸扭左一下腰,然後我地對望左幾秒.......

我留意到佢對眼夜晚反晒光,水汪汪,好靚,好似似識做戲咁,我FEEL到佢似係有野想同我講.....
第9頁講緊
我知道警方做嘢一向克制, Sir!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞