未訓嘅咪入嚟傾下計囉(390)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
竟然有咗咁嘅名
留名追post
心累定身累
其實唔合意見係咪真係可以咁屌法,呢下係我最睇唔透。敏巴用既方法係直接cap圖開名屌,而你再用加大字講娘娘開地圖炮。拳仔我唔熟佢新人,但奇仔由我入黎前已經係到,一下將一個同我傾左4個月既網友趕盡殺絕
哎呀 畢仔係未真係咁難明呀 唔係意見不合呀 世界上有好多on9 但係真係唔洗比人知「你」(唔係話你 係泛指on9人)有幾on9架
又話上連登勿認真 咁如果佢地真係唔係娘娘 唔對號入座未冇事囉 奇自己一個成日叫春「玩膠」真係冇野喎 我冇屌過佢架 冇啦啦入埋幾個on9假玩膠 咁未眼冤囉
重要嘅野要講3次 冇人 真係冇人 係冇人呀 想知你唔見咗支酒架 又話要私底下講 成日都擺哂啲whatsapp對話上黎 係未真想比人公審呀? 我暗示同明示咗好撚耐喇 扮睇唔到繼續扮玩膠咁想點呀? 係未又要就班on9呀? 對住冇腦嘅人好攰架大佬
第一段 我都知係我on9又拎返啲野出黎講,但真係有骨係到同埋好自責個晚調停唔到仲反而搞到惡化左咁。而家特別對你地有扮屌走人個班同埋仲有幾隻真狗公係呢個post到扮冇事吹水,呢啲野令到我真係好難頂,怪就怪我知太多野同太硬頸想世界和平。我過埋今晚會走。係唔捨得好多唔關呢件事既人,同埋冇得再同新人認識,好鐘意由零開始了解網友呢個過程,屌

第二段最慘係有人開名cap左段block list出黎有奇奇,唔撚熟佢地就話佢地Mk妹,開名講冇得唔對號入座啦,但佢呢四個月有冇係真心膠到,獨獨你自已問心,個晚佢都玩得好癲

第三段我不嬲都知,咁係咪只有有人玩到咁On9又要趕多一次先,咁呢個post好快會再收幾次皮,唔好唔記得呢個Post係接受哂唔同人,有咩心事都可以係到講。當你想排走人個時,個post先係真正變質,係咪未明?未明睇到明啦,反思下點解呢個Post可以開到而家啦...

我個日都講玩膠對我黎講好小事,但我注重既係各位絲打安全,唔好亂同人出去,甚至一齊。但提左無數次都有絲打係呢係Post仆街喊左,我心情都唔好過。我又FF。如果個一星期我唔係發生咁多私人事,有出手叫唔好咁樣係個post留名成班約出去食飯,叫返大家小數人私約就好啦,就唔會發生咁多事。

真係好鐘意呢度,但真係走啦,我會記住呢一段日子幫過我,鼓勵我振作既每一位。梳熊仔又搞到氣氛咁

又唔關你事 調停唔到未算囉 你又唔係真係人地老豆 非洲有好多細路都冇野食 係我依家打緊字都死咗幾十個 咁你可以做啲咩? 厹屌唔走都冇計 唔認係厹都冇計 好似佢地唔認係娘娘都可以唔走架 冇做過洗乜走 更何況有做過都唔走啦 你頂唔順真係唔好留係度住 真係去睇醫生唔該 (我用大字 希望你明有幾重要 唔講3次喇) 唔知講咗幾多次叫你地去睇醫生都唔睇 要死都阻唔到

我又唔明show block list有幾慘 冇啦啦又咁認真(用番你/佢地把尺度番佢地嘅思想) 神又係你鬼又係你 人地可能都「玩膠」架 連登仔成日都block人 你未屌番佢/block番佢囉 有幾嚴重? 我冇同佢私下了解 唔知佢幾時真心幾時「玩膠」我又唔知佢個晚玩乜好癲 亦都冇興趣知 佢地要自爆出黎wer爛塊面 可以點?

幾時話要接受哂「所有人」 係未又係你ff出黎? 心事係可以係度講呀 佢地講咩先? 係po到:
X: 喂x 比番支酒黎呀
x: 我番咗屋企喇 第日先啦
第2個例子:
X: deedee同米8邊個好呀
x: 兩個都要
(以上對話純熟虛構 如有雷同 實屬巧合 不過可以對號入座 因為係講緊個兩個)
呢啲係乜撚野心事? 係未想我講屌哂2條仔? 其他人點參與對話? 點比意見? 你比下意見佢地啦不如 我唔識比呀 知唔知個件事同deedee米8相隔幾耐呀? 曱甴入黎傾你受唔受? 你答我呢句先 咁香港係未變咗質? 你咁大愛點解唔愛埋曱甴? 咁啲曱甴可以點算呀? 又唔識字已經好慘 老婆又3p 仔女又比人欺凌 真係好慘架 接受同蹤容係唔同架 我諗你係未明個個 慢慢諗下呢2個concepts 開到依家係因為有需要嘅人得到幫助 變質係因為有人濫用呢到

我認同你最尾個論點呀 如果自己on9係未都同人出去 比人xyz 男嘅要屌 女嘅都要屌 自己有得預防唔預防 男嘅仆街食屎大做埋哂啲冇人性嘅野 女嘅未必可以阻到男嘅點對你 但女係絕對可以預防到xyz發生 因為女唔係冇啦啦比仆街咸濕佬xyz 有因必有果 今次唔發生啲更大嘅事唔代表唔會發生 人on9真係好恐怖 一早叫唔好咁on9唔聽唔改 可以點? 女嘅好多時候都係蝕底個個 真正嘅女權運動係將女仔係社會上嘅不公平做到男女平等 唔係女人>男人 係呢個情況下我睇唔到女仔到底有咩不公平 自己唔係比人落藥恐嚇先出黎 自己唔識保護自己 做嘅決定自己要承擔番 更何況女嘅真正動機冇人知 係未講真話都唔知 當事人先知 男嘅認咗唔洗講都知 因為行動表示咗出黎 呢啲先係客觀評論 唔係聽哂一邊人講 唔想聽另一邊人講(德仔有叫你同佢講)就好大愛好中立

其實啲人想點屌閪比鳩屌真係唔想知 去成人台同人講啦
錯就一定錯架啦佢地 但我都係唔認同要搞到咁疆 態度要咁差 真係唔係啲咩殺人放火既事 要無限追擊趕盡殺絕 俾你屌完又點 個post氣氛俾你搞差左係事實 一啲唔關事既人都怕左走埋 呢度光復完靜左幾日 唔見你上黎吹下水 幫下手重建下 俾我感覺係屌而屌囉

點解要一開始語氣咁差,點解個陣時平息左一陣大家吹返水,又要追擊黃色性交圈搞到又要再嘈落去 點解一定要贏 我就係唔想嘈死都要我覆係到追擊我 總之同你立場唔同嘅都要趕走哂 咁你真係幾成功 你咁鍾意贏咪俾你贏囉 贏返嚟嘅最後係啲咩 係焦土呀 走了
龍門任你搬 我一上黎你又開始講番件事 啱啱又話我地錯 佢地好慘 依家又話佢地錯 兩邊屌哂 「中立大愛」最啱 嬲鳩先屌人又最啱 又話我搞到個po氣氛差咗 咁我未走做我自己野囉 唔洗咁「彊」又話我唔上黎重建 真係唔矛盾唔得 唔明你想點 最好唔係殺人放火啦 老強非禮呢啲都好小事姐 鬼叫我好似個小塵子咁忍唔住咩 靜靜地未幾好 唔洗同我「嘈」

笑死 你啱啱又未單單打打選擇性咁覆 叫你正面覆想知你有咩諗法就叫做追擊你 依家覆你咪姐係又追擊你? 你咪比人追擊咗幾百個po? 諗唔通就唔覆 講到你唔覆我就有權殺咗你咁 你都仲有言論自由 冇人逼到你做你唔想做嘅野「一開始」係講今日定個陣? 我語氣一開始好好架 你一開始都好好架 黃色性交圈我玩膠架咋 I learned from the best 佢地玩就得 我玩就唔得 雙重標準 點解成日都要話趕走唔同立場嘅人 呢度有自由 厹都係度 要趕都趕唔走你記得同其他香港焦土派人士講最後個番說話 香港變咗做焦土都冇用架

建議大家食花生都要好好地用下腦諗野 唔好信哂表面見到嘅野 唔好信哂任何人講嘅野 critical thinking呀嘛
唔好覆我呀 我會「追擊」人架 完。
好大粒花生
嗨!
準備去見工了
咪係 放低佢啦
嘈少陣唔洗死
依個po都靜晒
管理團隊留意到一直以來部份會員於本討論區開設貼文,邀請會員留下 Telegram 或 WhatsApp 等通訊平台資料,開設不同目的之交友群組,近日相關問題日益嚴重,更有不小會員因缺乏意識而引致個人資料外洩等問題。

我們在此提醒用戶小心保護個人資料,以免外洩。並於即日起禁止發表任何有關成人交友之主題或留言,包括「以任何形式」留下或引導他人留下任何聯絡方式 / 群組。

如發現違規內容,我們將刪除相關內容並視乎情況予以處分,如用戶發現疑似違規內容,歡迎使用舉報功能通知管理團隊。

唔使嘈啦 將呢到變成新人台咪得
我講既論點上面同之前都講哂 再討論落去我都係講返同一樣既野
大家食完花生覺得想留就留想走就走 我就選擇走既
原本好Warm既post 都變到下下講野有骨 會走去排斥異見既人

自問都係到花咗唔少心機同時間係未訓post到,唉當發左場夢啦
最後,我愛哂所有幫過我,陪過我既人,我真係感受到愛而家先會咁上心
辛苦哂仲未走想傾計既手足了,我試過但真係待唔到落去,永別
啱啱先醒唔知發生咩事
覆雲覆雨
想去杜拜!
最高個棟樓收唔收入場費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞