相機背囊集中討論區(2)

445 回覆
2 Like 1 Dislike
出一個 pd peak design everyday pack 20L第二代v2
行貨有單 終身保養 未用過未拆袋
有無巴打有興趣

自己買左點知女朋友又買左個比我所以放
PD TRAVEL FULL GEAR真係重到PK
同埋好易酸
X50 10分比幾多分
PD zip 20L 裝唔裝到一機2-3鏡+ 雜物+一支水?
應該得 你都係親身去試
我就簡左duo無睇pd zip 20
得啦~ 我20L一機兩鏡+腳+支水+雜物
咩顏色先?
Duo 唔係都係lifetime warranty ?
深灰色
有無巴打back咗compagnon
你back左?我最後果一取消左
因為shimoda到左覺得ok
唔想咁多袋
我有興趣喎 有冇相睇下
https://t.me/Feliftle000
我back咗,見佢個樣真係幾靚仔,啲用料又幾吸引
但又咁啱得咁橋張卡話懷疑詐騙,過唔到數
所以先多幾日機會諗要唔要
我本身想買 同shimoda比較
但怕back左之後唔岩用放唔出去
我自己睇係shimoda比較適合camping
但我想搵個 full gear 旅行袋,想靚靚仔仔,所以先揀 compagnon

原本諗住唔記得就由佢自己過數
但偏偏佢有比多個機會我再考慮過
compagnon要等到4月先有 如果你買左到時唔岩 我會考慮 你最遲幾時決定?
所以我用住shimoda先 收貨返黎幾好 差在未實測
好似仲有3定4日先要settle
而家我諗住都買咗先,唔啱再放

我自己full gear就 A7riii + 2470GM + MP50 + 手動85.8
2000FCM + PNS 一部
睇心情再帶 Mavic 出去

我自己其他就垃雜就放入喼,可能袋件褸咁
諗住買到嘢先開個roll top出嚟用咁樣
好呀 如果有得搭單就覆我
或者你唔岩再搵我
errrr 9掛
Duo 如果裝fujifilm 既機,個camera cube 會唔會太大?
Fuji邊部,xt3夠放有餘
我既意思會唔會 xt3 太細部, 淨係放機入去會浪浪下
斷估你行路唔會成個細佬咁彈下彈下掛正常行路冇野嘅 就算你反轉個袋都應該唔大問題又多一位用duo嘅巴打
thanks~
搵日去星際睇下實物再決定
C shine 話送 accessory strap, 係咪可以用黎放腳架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞