相機背囊集中討論區(2)

445 回覆
2 Like 1 Dislike
你得咁少野,5L乜都夠
睇你咩機咩鏡啦
我買左6L 裝到a7r3 勉強加到兩支鏡 (非變焦GM )
我都有5L,1部 X-T2 + 2鏡都可以。
題外話
想o係PD官網訂腳架
如果有性趣到時可以一齊買Share運費
用緊20L綠色
想夾多隻20L backpack 用既divider
我應該會買PD V2 呢2日內決定
如果想Share運可以, 同埋試過合單做保養無影響
有無巴打想買shimoda ActionX? 我想50L 轉30L kicketarter比多左錢 睇下有無興趣搭單 t.me/jimlks
想知
A73 加 T2875 + 未出嘅T75180 + 一枝FE 35.8
再加一部Minotla X700
拎去旅行要加埋隨身行李嘅話 要幾大先夠
Bro買左x30未?我訂左x50 到時可以交流下個size
我都back咗x50,填咗backerkit未啊?
去幾多日先得架
填左 已locker 我買左pro set
但發現top loader好似唔太岩用
top loader個款唔掂喎...
應該已經仲可以改?
我拆開買
X50+medium mirrorless CU+divider pockets+accessory straps+plus shoulder strap

打算旅行+露營用
top loader個款唔掂喎...
應該 已經 仲可以改?
我拆開買
X50+medium mirrorless CU+divider pockets+accessory straps+plus shoulder strap

打算旅行+露營用
x50用medium mirrorless 好似細左d 用唔盡x50個depth 我用途同你一樣 我一機3-4鏡 A7 series
加一個24吋喼 去大阪/北海道7日
PGY個袋星期一應該收到
見佢fb d人都讚ok 性價比
pd新個Toe pack點睇
有D想買
elecom呢?
想for旅行用的
有冇地方平過logon
淘寶
我有個二手想放,睇你有無興趣
新淨少用
我語癌
買果時係全新先啱
實用性普通 少格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞