海情bb講到尾都係為錢,如果做議員得一萬蚊人工佢會唔會做?

39 回覆
9 Like 52 Dislike
講到自己幾偉大都係假
如果做議員得一萬蚊人工佢會唔會做?
做 KOL 唔好
會員 #244238 - 繽紛遊戲 極有可能係五毛, 分化撚, mon-post狗或網軍
請大家保持批判性思考,善用不推文回覆,該會員以往言論:

凱情bb 以前有好多黑歷史 - #1
想知再講
lihkg.com/thread/1755211/page/1?ref=sharer&post=1
分化

有冇手足同我一樣好葡萄果 d 死靚仔靚妹都選到區議會? - #1
有 d 睇落去毛都未生哂出黎
往積又無又唔成熟
求奇打句五大訴求,缺一不可就逗四萬幾
lihkg.com/thread/1755170/page/1?ref=sharer&post=1

其實刷投票人數黎打飛機有乜用? - #12
搞唔到政府,唯有拎投票人數黎打飛機
香港人又贏
lihkg.com/thread/1750886/page/1?ref=sharer&post=12
放負

今日大家休息一日,2047 年再黎過! - #1
好攰呀屌你老母唔洗抖下咩
lihkg.com/thread/1634512/page/1?ref=sharer&post=1
分化

人鏈運動好on9...成班齋企... - #1
做乜9
lihkg.com/thread/1498638/page/1?ref=sharer&post=1
分化, 放負

意見及舉報: lih.kg/1707551
邊撚個海情?
貪錢的女人
幫拉唔該
想出位唔係咁出
你老味比人屌都係為左爽,如果要生樓主咁既弱智仔,你老味仲會唔會比你老豆屌?
佢本身個職業都差唔多呢個數,做多幾年一定唔止。
你膠夠未
事實
佢 flash glad 來
專重下好冇
拉,垃圾post
追殺樓主,即刻啓動
Pull
如果當差得一萬蚊人工黑警仲會唔會做?
做 KOL 唔好
放負係五毛咁全個cctai都係五毛
真 佢之前公廁嚟
撐一隊用8000m 買個中堅既球隊叫不計較分錢
五毛blocked
做緊會計,下年做埋會計師,你冇睇新聞
唔知以為區議員又好高人工
都真係幾高
又有津貼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞