個個係度打飛機話黑警冇得去日本想笑死人咩

736 回覆
1355 Like 16 Dislike
Push
731 831 101
Push
pish
P 推唔到
推呀
一定要推
push
已經接近完成簽署,肥媽首歌話齋,克驚真係公敵
發起人呼籲日本朝野各黨現任議員,開始討論日本版的香港人權與民主法案,裁定香港警察及其家人禁買日韓機票。犯法者將會重罰200萬日元。

樓豬介唔介意提供有寫依段嘢嘅新聞link(非農場)

首先!我喺香港各大媒體搵唔到任何
「日本 香港人權法案」嘅新聞
除咗立場同支那01輕輕提過 但意思同你爭幾遠下
立場link: https://www.thestandnews.com/politics/%E6%97%A5%E6%9C%AC%E4%BA%BA%E7%99%BC%E8%B5%B7%E8%81%AF%E7%BD%B2-%E8%A6%81%E6%B1%82%E5%9C%8B%E6%9C%83%E8%A8%8E%E8%AB%96%E6%97%A5%E7%89%88-%E9%A6%99%E6%B8%AF%E4%BA%BA%E6%AC%8A%E8%88%87%E6%B0%91%E4%B8%BB%E6%B3%95%E6%A1%88/

支那01:https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%9C%8B%E9%9A%9B/404267/%E4%BA%BA%E6%AC%8A%E6%B3%95%E6%A1%88-%E6%97%A5%E6%9C%AC%E7%B5%84%E7%B9%94%E7%99%BC%E8%B5%B7%E8%81%AF%E7%BD%B2%E4%BF%83%E5%9C%8B%E6%9C%83%E8%A8%8E%E8%AB%96%E6%97%A5%E7%89%88%E6%B3%95%E6%A1%88-%E4%BA%BA%E6%95%B8%E7%A0%B412%E8%90%AC

而你單新聞 我走去原篇search過
喺來自六日前嘅新唐人 同其他不知名嘅小報
立場報導七日前表示有十一萬人聯署咗
新唐人六日前就表示有十六萬人聯署咗

Ok可能真係一晚就有幾萬人簽名
咁我想問人哋篇報導邊到有提禁買機票?

報導linkhttps://www.ntdtv.com/b5/2019/11/29/a102718430.html

禁買機票你係自己譯日本新聞定自己作上去?
請問可唔可以提供返有關禁買機票嘅公信力新聞出處?

———————————-
我喺隔離「王騎」會員開嘅post問咗 不過未答
先唔講個標題好誤導性 分分鐘禁買機票都係作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞