唔好買airpods pro ,只係呢一個理由已經好夠

19 回覆
1 Like 18 Dislike
「藍牙耳筒輻射可致癌」250科學家連署警告文件
https://lih.kg/1064780
輻射可致癌,都要睇劑量同時間

坐得多飛機都可致癌

水飲得多都死啦
你返深山住 點解仲要上網?
已經有人開post話聽AirPods pro搞到頭暈,呢個係腦癌先兆,識人聽咗一年airpods結果患腦癌末期
出街個撚個都用 鍊成陣咁圍住我
返office幾十部電腦router上下左右前後都係
咁點算
唔記得睇名 sorry 省返淡氣
你繼續
Airpods唔同,用嗰陣同個腦有極近距離
原來得airpods pro先用藍牙
粒晶片咁勁,幅射自然大,airpods出之前未聽過有人因為用藍芽耳筒聽歌頭暈
我都識人,仲要有好多事例,千萬唔好飲水,我識嘅,飲過水嘅,係一定會死嫁,有d會早d死,有d吊緊命,但最後都一定會死嘅,好恐佈
未撚死過呀? 夠膽係連登踩apple?
擔心大陸其他藍牙耳機仲好

佢地為左收得好較到勁大藍牙
頭暈係因為降噪,你叫啲人熄咗降噪仲暈先講,不過依家新版個降噪已經廢咗
我識人 帶左airpods 智商高左10
藍牙有效激活腦細胞發展
人一生的心跳次數與壽命有直接關係
為了延長壽命 請立即停止心跳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞