買ipad問題

60 回覆
7 Like 4 Dislike
Entertain only其實真係唔需要pro
求奇一新都夠你用,平平地就夠
Size黎講我用緊9.7覺得岩岩好
太大反而響床上用得好辛苦
Ipad mini未用過不過應該都唔錯
十分同意
坐係度不如用電腦 瞓係度又唔就手 好後悔
Air2都打到機有心有力,根本依家仲賣緊嘅iPad無一部會唔夠用
三年前買左air2用到依家 淨係拎黎煲劇同編下更表
仲好順暢同好夠用
如果for entertainment既覺得唔洗買pro咁貴
買最新出最平個部ipad10.2 兩千幾蚊都夠 我老母用緊
煩緊上Air 定mini (LTE) 好

利申:mini 2用得好好地但冇LTE
數字遊戲,真係無分別
除非你會剪片執相

唯一有意義就係個mon既分別
Air個mon比iPad : 全貼合
Pro個mon有ProMotion
Entertainment 都分好多種

如果打機就買mini
Size 岩岩好加a12

睇片上網既話
買最平個部就得
agree
IPad Air 3 $3999 討論結束
i pad air?
2018 iPad Pro 有平/翻新嗰陣得$5399 同iPad Air 3差$1400 搞到唔知點好
最好係有翻新2017 iPad Pro 但好少64GBWIFI
想用嚟畫畫同上堂jot notes 到底買邊部好
自己就諗緊2017 ipad pro翻新機加apple pencil
樓豬都係想大家同佢講ipad pro嘅優點
等佢容易啲決定買pro
買VR 勁大mon
推mini
唔用筆買pro托咩 咁撚大部拎一陣都攰
買完pro都仲想買多部mini瞓床玩
個mon邊有4:3咁方
air 啦 你好明顯取左態唔要mini

諗一樣野就阿 就係portability
買pro 你唔會拎出街用

不過講真,我唔覺得ipad 可以有d 咩entertainment 比到你,電話都好夠。

買電子野通常我建議一步到位
mini 5都有得用筆
靜係entertainment點解唔買PRO?
淨係個4喇叭就知一定要買PRO啦
我成日睇netflix加間中執下相都買咗pro

主要係18年部pro用咗新設計

靚好多
有乜唔得,打直打橫都得,手機都係咁啦,用用吓就慣

何況樓主講睇片,16:9都已經大黑邊,21:9,直頭係觀塘繞道來回線
你當ipad 10吋,睇到邊嘅範圍,同部6. 5吋電話差唔多,咁直接買大mon機啦
谷歌大法好,所以entertainment為主,其實ipad好一般
一定係mini
老野冇電腦先用大ipad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞