你鐘意一個人嘅時候最癲做過咩?

471 回覆
602 Like 26 Dislike
表白
試下愛自己
已檢舉
愛到已經冇左自我lu
明知對方玩緊自己,周圍同人唱自己都唔肯走
你諗下,啲靚女由中學開始俾人排住隊扑到上大學,喺大學再俾人輪流扑到出嚟做嘢,個n手閪都唔知有幾多個男人嘅dna,你都只不過係佢扑嘢生涯中嘅一個過客,分手之後幾個月你問返佢都唔記得你碌鳩咩樣

相反,你同個豬閪扑嘢,你好大機會就係佢一生中第一個進入佢身體嘅男人,就算你中出即飛,五十年後佢都一定仲記得你碌鳩咩樣,記得當日你征服佢嘅每一個動作,因為對佢嚟講你仲係上一個同佢做愛嘅男人,亦都係唯一一個

最重要係,同人講你同豬閪上床一定威過講你同個靚女上床。同靚女上床,唔係靠樣就靠錢,再唔係就靠口才。但係依個世界唔係得你有樣有錢有囗才㗎嘛,你出到嚟同人講你同阿邊個邊個靚女上過床,人地隨時答你,超!係人都上過啦,有幾巴閉呀!但係如果你同人講你屌過邊個豬閪,就唔同喇。

正如我頭先所講,同靚女上床,樣錢口才是但有咁上下就得,但係同豬閪做愛呢?就要有無比嘅勇氣同膽識,有一種我不入地獄誰入地獄嘅氣慨。依啲男人可以話萬中無一,因為啲人冇靚女/普通女個閪屌,就寧願閂埋房門對住個mon打飛機。能夠成為萬中無一嘅男人,你話有幾威?
不停係佢面前出現
講咗唔想見我 但都買機票飛4個鐘機程去見佢 第二日朝返香港
見唔見到面呀
你有無問佢互射?
616發夢跟佢尾
而佢男朋友一直係格黎
飲佢既閪水尿 食佢既屎

依家無機會了
我好似之前係第二個post睇過你打類似既野

好深刻
去左紐約2日1夜同佢慶祝生日
打完丁用個樽裝起佢
第二日靜靜雞滴落佢水樽

偷佢PE堂帶翻黎既衫拎翻屋企打丁
樓主唔j 大把人j咗你女神
Same here
鳩叫
我唔覺得痴線
人之常情 只要唔好令個女仔feel harassed
Same 記低佢啲時間表之後扮偶遇
佢見到我之後叫我嗰下好窩心

佢有男朋友之後已經特鳩登唔去佢經常出現嘅地方,點知都仲係成撚日撞到佢地拍拖屌那星。
佳仔
成唔成功?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞