【白色恐怖】中移動鼓勵篤灰!

137 回覆
67 Like 6 Dislike
自由鳥都平,自己諗
無約戰線
3仔儲值卡出咗一款月卡嚟打自由鳥

有約計sun mobile回歸嘅無限21M 好似幾抵玩。不過CLS好多人話佢load空氣
有d嘢,官網搵唔到,問下電訊台d專業人士就有
cmhk 之前買咗好多5g 頻譜
我長期芒實tg group都問唔到,所以得你知嘅你唔講。就只有你知…
結論就係cmhk
如果真係咁想要全速無限 價錢就預左貴啲(起碼呢期都係貴)
之前幾間嘅全速無限都試過一齊減價 大不了咪等下次
至於支移動 真係狗也不
比錢買尊嚴啊ching
Nonono 多過半年前簽
支移呢個$188,我曾經借人哋部機WiFi share嚟BT,好似唔識郁(Block咗?) 3仔我用緊21M Plan BT無問題照計4.5G全速都唔會block,咁SMT、CSL我估應該都唔會Block BT。
唔知下面有冇巴絲可以補充吓…
關sir 仲有冇用中移動
tethering無問題無限速,但BT試過吓好似唔識郁無Down到,3仔可以BT,我估SMT應該都可以。CSL就唔知。
其實咁貴我估都因為可以畀你插落4G router度用,不過3仔個sell講過我知要去門市換卡先插得Router裡面用
*sales
短期內全港都會漫延呢個風氣,絕對唔會只係發生係中資公司,所以香港人要做好心理準備,即將會全方位被批鬥,只係先後次序既問題,中資掌控既公司一定係首當其衝
過咗20gb 平均幾多mbps?
跟住個支國號碼 轉唔轉得走?
中資你會有咩期望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞