偽黃店的弄假成真

261 回覆
2180 Like 17 Dislike

128 維園見

手足得閒可以花少少時間聽下燒山呢段
回應施永青同埋講黃色經濟圈幾好

https://youtu.be/chw71pBPA0c
12.9 三罷堵路 係咪真係搞?咁少文宣
又冇行動post 得好少人做宣傳
呢個真係要推
樓主講得好岩
所以唔好再提高黃店門檻

同埋好多人勝利球迷+跟大隊,邊度人多就倒去邊度
同意
黃絲去藍店
睇cctvb
癈老屌手足
聽到好唔舒服又唔敢出聲

試想想
成街黃店,不論真偽
間間播now, 有線,rthk,榮光
間間年青人屌黑警,鬧廢藍,成店都係文宣
藍絲咪一樣唔撚舒服但又鵪鶉

要實現黃圈商店鏈,更要形成黃圈潮,街上瀰漫黃氣!!
實現黃圈商店鏈,更要形成黃圈潮,街上瀰漫黃氣!!一店出事,百店和應!咁樣先係對黃店,對手足的最佳保護,有咩事入任一間黃店,都可以全身而退,保你周全!
128 維園見
正確
佢真唔真心一啲都唔重要
最緊要佢哋肯趙我哋宣傳 倒對家米

請停止政治潔癖 我哋要connect更多嘅人
拉一派打一派係好戰術
你究竟有無乖乖地睇曬篇文
黃藍其實係market share, 此消彼長, 只要藍店唔出口撐驚, 佢哋嘅聲勢只要越嚟越弱, 就算知佢偽黃, 佢做唔倒藍絲嘅工作同影已經對我哋有利
唔需要,歡迎扮黃,有咁黃扮咁黃
全店播榮光,now, rthk, 有線,貼滿文宣,講黃話,藍絲見到都唔入,偽黃店自自然然會放棄藍絲市場

發現收2家茶禮?出賣手足?從來無話黃店唔可以裝修。不完美咪幫佢改善!
偽黃會被洗腦變真黃
早就唔應該理降級po, 你以為中左偽黃伏咩? 佢地變相孤立左藍店
佢扮仲好啦
扮扮下等班藍絲知原來落到街都冇野食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞