Kingdom of Hero (8) 光暗5星會出現先 還是林鄭死先

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
唔係 佢話佢有打退人招 近戰埋唔到身姐
一定ターン経過で適用されるステータス調整が変更
【変更前】攻撃力が〇%アップ、最大HPが〇%ダウン
【変更後】攻撃力が〇%アップ、最大HPと防御力が〇%ダウン
※ステータスの変動幅は変更前は最大35%でしたが、バランスを考慮し、調整する予定です。

講緊pvp持久戰,唔係新角
之前升火坦同合成火奶上6星 諗住用黎刷新符10F
依家發覺完全用唔著 兩隻野又可以放返入雪櫃
仲未諗到點刷新符10
最正路應該係高抗火隊
4星女火斧做隊長唔錯
火兔 火劍 合火奶 仲有個位放咩好,齊火屬除左琴奶
4星火斧啦 wiki都係咁教 我升左5星用過都唔差

但你隻火兔要好大力 快速清卒主要靠佢

同埋用合成火奶會補唔切 wiki就教用3星女火奶 我自己冇用過

速隊長

遲d升黎試下先
無時間升咁多野
到底幾時先中光奶
等下次紅石pool有果陣重課all in
暗劍食防守隊應該幾勁
二技清防buff 三技上毒退行動條
配埋四星光盾瘋狂退條暈
但係pvp 用毒效率好低
光暗中蛇法
蛇法好用喎

玩到後期 我覺得光暗4星仲有用gei係 蛇法 破防女法 兩隻光奶

男女光盾就睇你pvp夠唔夠防守角
公會火王係最易打 auto 都打到41
其實係拎黎上debuff比暗劍三技炸落去
但唔知倍率係咪同暗弓一樣
有冇四五星暗劍巴分享下
三隻四星暗法都係功能角 其實都好好用
兩隻光奶升滿技同未滿係兩個世界
男光盾都好勁 又硬又痛又控
無敵暗法如果冇火琴奶 得1 rd 無敵其實冇咩用

但3隻暗法配地震符都可以做pvp煩膠角
定係升暗蛇法算,抄你個陣
我依家轉返用木奶隊長
同埋唔穩 平均10場炒一場左右
等遲d升下火劍技應該會好d
仲要執下符 94%抗都仲係咁俾王上破防
普攻加行距 無敵加2turn速 三技上毒
配地震符都幾好用
不過我都係用佢隊長技多
好想要男光盾取代佢
十場炒一場對我黎講叫穩,我十場都贏唔到5場
我另一隊全火隊5-60場先炒一場 穩好多
但打太慢 接受唔到

全火隊係會易打好多 隻王大技太大力 基本係靠glancing 黎頂
放AC
PVP MasterIII 過到百塔
十隻6星 倉仲有11隻5星肥
5星光暗 有光盾 光弓
有興趣既巴打可以TG我睇圖
http://t.me/mazinokiu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞