Kingdom of Hero (8) 光暗5星會出現先 還是林鄭死先

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
果個配符參考黎 好似分別係初期同中期

其實唔使理
請問新舊符10/f auto有咩推介隊伍
咁我應唔應該跟佢...而家打緊3-4星符 唔識點嚴選
用緊下面呢隊 符我識分主副 但每升3lv就追加一個屬性果個到底4舊要中幾舊先叫好?

早起係精神既
打手最好攻%/爆率/爆傷/速

奶同坦就體/防/抗/速

基本8成角都係咁配

仲有4星符冇必要刷 求其有一套升到+9用住先就得

夠打就快速刷C1-1升lv 升一隻主力打手上6星仲實際

符文初期用任務送的4星吸血/5-6星攻符爆符就得

快速升好一隊去刷符文7或8F仲好
舊符10/f 我係木盾+火劍+木奶+是但打手,但比較慢
新符我都想知,我4個6星火屬都刷唔到
收到!但都係唔明點樣嚴選符石剩底4個副屬通常中幾多個比較好?
新符有火琴奶會好易打

我用緊火琴奶 火劍 火坦 5星光弓 唔快但係穩
thx bro 咁堆返70
冇廢屬
試下先
岩岩用你個陣打左場,過就係過到,但光弓去到boss關起唔到3次手就死撚左
你set target係default定打王先
Set 打王先

光弓係幫手快清第一關d卒同磨下第二關卒血 我個隻都好快死

依家試緊速刷隊 暫時2x場冇炒過

蛇法 Mary 光弓 火劍 2分鐘內一場
最好一定係傳說4個副屬靚屬

不過5-6星符先諗 4星符純過渡用求其就得
我練緊蛇法啦
但我覺得我可能係D runes跟唔上你
我都諗緊升蛇法代替木奶個位
佢隻隻都升晒技.gun
課就得
火劍拎黎刷新符10F真係好勁 遲d應該會投資升佢技
其實隻Boss招大技點計,有時打我幾百,有時打我9千
應該係一個boss 加左攻, 你俾人上左破防再加crit左

另一個係boss冇左加攻兼上埋減攻,你又冇俾人破防同glancing 埋
4星火奶用攻爆應該幾過癮
有少少速加反傷
不停321
打爆隻王
有符等我試下先
隻野其實幾勁
手痕想抽野 然後發覺冇野好抽

普池唔知抽黎做乜

紅石同光暗券又冇晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞