聯招收生中位數 中大環球醫學40分最高

64 回覆
21 Like 0 Dislike
醫學就醫學
點解要環球醫學
姐係呢科係最多資源?
我要AL 3A嗰d人醫我
唔要DSE d垃圾醫我
鳩噏到
好似讀少一年, 好似
想問大大 7科大約幾多先入到
42穩
AL人想問環球偽進收幾分
ive 跳板會穩陣d
咩撚嘢環球醫學
4c+2x or best 6根本就無分別
我take6科 咁你應該計我best6好定4c+2x好?
如果我take 7科 計best6 我數得3 但係overall我35分
你覺得cu會同我計best6 忽略主科咩
當年入中大啲admin都係咁同我講
大家討論下 有禮貌啲啦成個爛仔咁
冇啦 只可以retake dse
老老實實,計Best 6話之你淨低喎科攞U,總之夠分(當然要有3322)就入到
仲有Best 6比4C2X真係差好遠,以前好多跛咗科中文就入唔到
老老實實,計Best 6話之你淨低喎科攞U,總之夠分(當然要有3322)就入到
仲有Best 6比4C2X真係差好遠,以前好多跛咗科中文就入唔到
環球中國研究 計量社會數據分析
因為某隻字趕客
佢話計best 6 best5其實都係無人可以跛住入
1000個應該有1個
當年就係入中大 我果科都係計best6
我maths第一年就係得2其他科都有星
我果科係無interview純睇分
都入唔到 只計分我高過曬個中位數
所以佢一定唔係純計best6
最後我都要retake
所謂best6 best5都係比我地放榜報分打飛機用
醫鬼佬咪收高分d囉
你睇下醫中國人個班收幾多分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞