宮崎英高《隻狼》 v.s 小島秀夫《死亡擱淺》 邊隻Game會拎Game of the Year?

621 回覆
914 Like 273 Dislike
可能我份人比較毒
我係唔會特登去賺like
隻狼係from software喎
同dark soul同廠
眼殘睇錯developsor
Published by Activision
咁Fromsoft 同Kojima Production都係細廠黎既
隻狼講polish一定係弱,其他都唔輸蝕喎
送貨係潮流?
咁整隻DHL 速遞GAME唔好?
好多人都提到形唔形合大眾口味呢個問題
事實好多game廠就係太想形合大家口味先出一大堆快餐game 搞到隻隻都好千篇一律 你玩完都唔會有咩深刻印象 爽完就一下隻 呢種風氣到底健唔健康大家心裡有數
無論大家欣唔欣賞DS都好 呢個年頭呢種話題性既創新真係未必會再有
多like成功感大D咁Lw
亦代表你行先果個群組既人
纜車線我都用左成個星期拉成個雪山
你不如話如果個獎係因為小島名氣,除左遊戲性外嘅因素而頒goty俾佢,咁仲霸道啦...
last year of this gen ma
兩隻都鐘意 但個人感覺隻狼高班好多
乜DS唔係就係電影啦咩
我rdr2騎下馬睇風景好過
兩隻都好鐘意玩 ds玩落真係好創新同埋玩落好放鬆 隻狼就將格劍呢樣野發揚光大 玩得好爽 二揀一我會揀隻狼
隻狼係個格局之下做到咁都算係超晒班,始終fs又唔係咩大廠期待佢技術再成熟d可以更完美,望緊佢隻elden ring
可能真係death strandings
連登經常燈
rdr都燈死咗
最後係FIFA 20攞
大亂鬥
我上年係力撐gow派之一,連登唔係淨有一種聲音既
Borderlands 3
其實幾時係頒獎禮? (香港時間)
因為隻game買ps4
屌咪撚講抄潛入
BF單人抄潛入我玩到火滾...好彩唔係主打
求9奇啦 邊隻贏都有人嘈㗎啦
今年個搞手geoff 仲要係death stranding 有得出場

睇新game消息咪算
隻狼ofc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞