鄭立:泛民跟住落黎會勸義士認罪

615 回覆
255 Like 493 Dislike
鄭立講啲嘢不嬲好到位
林奠坐監都未到義士坐啦
幾高招喎, 我地要學習下
分化夠未
完成任務後, 又可以迅速回到大學化整為零

陣你老母咩

咪屈啦

https://www.thestandnews.com/politics/中大浸大握香港兩大交通要塞-所以警察要先下手為強
呢個係現實問題黎 可以預想一點 監就一定坐硬 而家泛民只係諗方法令手足無坐得咁耐咁解 有咩問題
我諗佢其實多慮咗 不過認同要監察 但唔洗咁悲觀
鄭立今次講香港事件真係左右不是人 , 想扮手足但又成日離晒地
擺明係共諜
早多幾年就睇開新聞嘅人
雨革畀人出賣過嘅人
睇法同今年先開始接觸政治嘅人真係完全唔同
有時屌泛民唔係為私怨
而係講出事實真相
香港人捐19 NGO都億億聲,我相信612同星火不會咁易乾塘。
如果要令呢兩個基金無晒錢,咁要打好多宗官司先至得。法庭人手有限,處理呢批官司都要用好多時間,期間又可以籌款,正如捐NGO 都唔會一生人只捐一次。
係咪泛民唔去選 我地唔投佢就可以爭取到民主
就會有雙普選?
係既話叫埋阿
做定最壞情況下受傷最少嘅準備
駛撚聽佢講,總之有行動就出,拉左就搵612,星火,唔夠錢大把人捐。
其實真係要慳錢搵人燒晒啲法院會唔會仲實際
我覺得係咪熱狗都好,
有人鞭策泛民係好事,
大家唔好唔記得,今日泛民不割,除左係無資格割,
仲係大家不停屌足咁多年

呢班人唔似鬼(當然當中可能有,你睇下白頭佬),但最主要應該係豬隊友,要屌
Thx
612 基金發覺自己根本不可能夠錢去打這麼多的官司, 相信就算繼續籌也不夠, 因為官司本來就很貴

睇少香港人既斷贖罪能力
家下除咗屈人「分化」、「熱狗」、「共諜」,仲可以屈人「陣地戰」,你話幾多元化?
記住 共狗目標係
拉一派打一派

我地唔可以忘記既初心係
不割蓆 不分化 和勇同行
除咗出咗幾隻閪驚
同埋間中喺PTT同台灣人講啲阿媽係女人嘅香港嘅之外
有冇人可以講下佢有咩咁大貢獻令佢做咗KOL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞