鄭立:泛民跟住落黎會勸義士認罪

615 回覆
255 Like 493 Dislike
人地星火魚革已經攬緊前線喇
個陣飯民落井下石緊咋收皮啦比
你612當手足乞衣一百蚊都夠膽claim
廿萬音響又比得出呀
何況宜家個果建制b隊有份種㗎
有曬前科唔撚比質疑咁撚惡呀?

繼續分化啦
贏梗
呢個回覆幾中肯
啲人好似睇唔明篇文,
定係而家真係咁多泛民fans
有幾多個南亞人啊
佢只係推測,
啲人就好似痴咗線咁
我兄弟出事第一身比飯民cut過線
感情用事語氣重咗sor9ry
總之小心睇路啦
質疑612唔質疑星火係因為泛民個底花,完
當有個更大嘅evil響面前就唔可以屌lesser evil

老友 唔當泛民同路人嘅話個語氣唔會係咁吧
再者 屌建制到底有咩實際作用 我哋唔可能同倒一班唔講道理唔講邏輯嘅人(建制)講道理講邏輯
如果泛民係講道理講邏輯嘅 點解唔可以面對群眾嘅疑問
面對建制 有班人已經知道齋講齋屌係冇用 所以行動派先會誕生

實際上有幾多衰野係以前泛民主派種落嘅因 好多人都忍咗口冇日日提
依加質疑下一啲ongoing嘅事就變漁人得利 interesting 又唔係唔畀泛民回應

民主的可貴之處在於人民能監察代議士和政客
如果代議士和政客不受人民監察
這算是民主嗎?這算是爭取民主的運動嗎?
基於往績推測都係割
根本痴撚哂線
同埋係咪無人記得"不分化"係用嚟鞭班泛民
出賣義士,話之佢係泛民定建制都要屌
連登依家係咁多泛民fans架喇

班人話人係鬼果啲連推論都稱唔上,依家走黎話人無邏輯
泛民只係進步咗些少,
過去既衰嘢,連息都未還曬,
就好似變咗聖牛咁,唔掂得
痴9線
唔洗擔心 香港只差在未爆發真正混亂
係唔會停止攻擊果一種
我願榮光歸泛民
曲線要講明
佢既推論含理喎
泛民不嬲唔可以完全信賴
籌旗就係俾你打官司,唔係搞基金掠水
唔打官司點解初要捐俾你
垃圾文
暗共?
走得到既勇武就希望佢地唔好比人捉到啦
但係比人捉到嗰啲仲有咩好講 有咩好拗?只可以節哀順變。
我和理非做既係只有唔可以當佢地condom,而唔係發小朋友脾氣唔認錯
即係被捕係無成本?你真係冷氣軍師既極致
利申,分化,五毛,鬼
上網講嘢,自己小心字眼啦。現在成個壇都有人mon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞