鄭立:泛民跟住落黎會勸義士認罪

615 回覆
255 Like 493 Dislike
你都痴線。律師俾明顯錯誤既法律意見係專業失職。

你係將政治道德同專業道德混淆。
錯左就要認罪架啦
抗爭有好多種
你選擇暴動裝修放火事實係唔啱架bor
有得駁架咩?
鄭立一早就叫d錢 捐比義士家庭實用過比班律師去證明有險可守啦。
唔合法還唔合法
唔啱還唔啱
唔好講到唔合法就一定係錯
你咁講,即係覺得公安條例好正確啦。
Sorry,我只有一種道德,醫生醫黑警/狗官唔好同我講專業,佢哋同納粹軍營入面班醫生都係一撚樣,助紂為虐,平庸之惡講句專業就唔係講惡,而係善?
咁你當然可以完全唔請律師專心劫獄。
鄭立打天下嗰陣啲兒登仔重係一條精蟲
咁你就混淆左612基金同律師既function
612唔係律師黎,唔存在佢會叫義士認罪
如果佢叫義士認罪黎決定批唔批錢俾佢就真係誠信破產啦
所以我既邏輯話唔到俾我知佢點解會叫義士認罪
咩撚都係泛民錯, 完
同呢班割蓆撚講都蹝氣
5千單官司打幾年都夠啦
到時基金翻幾倍都有
咁講如果明顯冇得打既案,律師叫手足唔好認罪貫徹左你既道德,跟住判左更長刑期。

你又有冇能力劫獄黎貫徹你既道德?

屌你班泛民手打手 私怨野唔見 你咪忽然關心政治既人知唔知點解犯民咁撚黑人憎

要投票就唔見左楊律師 150個新移民犯民有份搞出黎 18年熱血公民係立法會提出設立監察警察操守資料庫 犯民大部份投反對 施君龍黎香港燒入境處李柱銘同公民黨有份幫佢打官司 你地係咪傻撚左呀
有咩問題 佢講得有道理丫
好多連登仔當左612係律師團。以我所知就算搵左星火,之後都可以搵612claim律師費。
販民有份搞死人權法
我睇完好多論述都係諗唔到泛民嘅嗰條利益關係鏈 一日解釋唔到都好難說服我
私怨唔講 上面呢d犯民打人手解釋呀唔該
監察泛民就叫割蓆?不分化不割蓆由頭到尾都係用黎監察泛民,因為佢地往積不佳,依家居然成為佢地護身符?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞