鄭立:泛民跟住落黎會勸義士認罪

615 回覆
255 Like 493 Dislike
要軟弱既人接受呢個世界就係咁多仆街真係好難
真心,巴打好有point。
鄭立用ff黎批評,其實係叫抺黑/老屈,仲要企埋上道德高地咁屈

連登仔信佢反而唔睇事實邊個出力幫手足,而邊個齋扮醒淨係ff,呢d咪真正既出賣手足囉
Who? 做咩近期又棒佢上來

Dont make stupid people famous
當年政府夠話所有質疑一地兩檢既都係假設性問題,即係FF,所以不理會反對聲音啦。你可以唔認同人地assumption既方式,但唔應該用誅心論黎否定人地既論點,指責人「追擊」邊個邊個。
其實唔會有泛民或者願意幫手既律師
可以收平D幫抗爭者?
至少唔需要跟市價比足
比足市價根本再多人捐錢都冇用
黑狗濫告同咩人都屈上去庭
香港既戰略資源資金完全浪費哂
黑狗呢樣野已經拖死同消耗左大量錢
佢又無講錯
香港人點捐錢都未必追唔到條數
呢條官司數份份鐘起個機場都得
雙普選:陣間你班連登condom推D大學都無讀過嘅廢柴黎𠝹走公民黨民主黨D票咪仆街
撤銷控罪:議席已袋,梗係維穩食兩家茶禮
泛民含撚仔又來其他本土派係屈毛
你知唔知私怨點解?熱狗因為輸議席屌柒泛民叫私怨
你出賣義士係違反正義 唔係叫私怨 係公仇
點解要跟英國?
跟嚟有乜意思?
情況根本不能相比
淋病都話跟英國添啵
係好多人根本依幾個月先開始睇新聞
乜撚都唔知
佢自己最尾都屌自己FF一個scenario 出嚟
你話呢篇文做乜鳩
鄭立咁樣開口, 希望用自己個名換律師唔好勸降...

班中學校長咪就係咁推左好多人死囉
場面好溫馨嫁...
而家班手足冇人理, 就開始上門拉料, 禁止旅行...
後生果啲乜都唔識, 成間屋都係文具
認罪與否由律師同手足決定啦
泛民個改法就係跟翻2019英國去做 呢個係美國人俾保皇最後一次機會嚟
Agger
拉乜鳩
鄭立而家打開口牌 : 你打紅中我就食
(其實就係唔想佢打紅中)
關咩監察泛民事
佢係假設612無錢會令612聲譽受影響
但好明顯,612開口講無錢,都只會令更多人捐錢
成篇文章都建基於錯誤嘅假設上面,on9
呢條軍師從來就係邊個出名就郁邊個
瘋狂製造內部矛盾

如果大家互不信任好快就會潰散
關撚事咩
內戰就另一樣野啦
唔合作隨時比日本仔食撚左成個國家到時真係打飛機
唉 唔撚想再同你嘈
起一起底原來又係分化撚黎
block撚左算
係兩邊都要屌
唔係屌咗保皇先
淋病個跟錯在事件本質根本唔一樣

泛民跟英國 因為兩地法制一樣 可以直接參與 唔需要另外去研究
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞