c朗攞意大利足球先生

41 回覆
44 Like 6 Dislike
咁撚on9
帶起意甲黑哨?
25完曼聯就去西甲 唔夠小花踢又死去意甲
三姓家奴
王騎就係其中一個例子
三連歐冠 打撚柒死你條小花
喺西甲攞歐聯
幫意甲marketing = 意大利足球先生
上季成個意甲祖記奪得,成隊最耀眼最好波就係佢,俾佢有錯?
我作為美斯迷都認同,係要佢拿
我作為朗迷唔認同 基本佢上季表現就好普通 俾加利亞雷拉仲好
佢條垃圾憑咩撚野
《忘 爹 水》
曾經騾子愛做夢 靠乾爹把梅西追
各種越位和跳水 皇家裁判不會吹
驀然回首爹已遠 掃地出門在一邊
才明白遠離金球 提出加薪是後悔
如果你不曾心碎 你不會懂得騾傷悲
當騾眼中有淚 別問騾是為誰 就讓騾忘了這一切
啊 給騾一杯忘爹水 換騾想爹不流淚
所有越位跳水 任騾智翔咋吹 失去父愛收不回
給騾一杯忘情水 換騾想爹不傷悲
就算騾會喝醉 就算騾會心碎 騾在場上還是廢
曾經騾子愛做夢 靠乾爹把梅西追
各種越位和跳水 皇家裁判不會吹
驀然回首爹已遠 掃地出門在一邊
才明白遠離金球 提出加薪是後悔
如果你不曾心碎 你不會懂得騾傷悲
當騾眼中有淚 別問騾是為誰 就讓騾忘了這一切
啊 給騾一杯忘爹水 換騾想爹不流淚
所有越位跳水 任騾智翔咋吹 失去父愛收不回
給騾一杯忘情水 換騾想爹不傷悲
就算騾會喝醉 就算騾會心碎 騾在場上還是廢
磊哥攞加泰足球先生未
朗迷: 幫意甲marketing= 有資格意大利足球先生

屌 唔係比最好波嗰個
係比最有noise果個
咁不如叫AV女優黎意甲踢波啦屌
賤種朗拍開強姦果種
無左金球獎 整返個意粉先生安慰下
有中國足球先生就夠
佢黎左d人都係睇羅馬ga la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞