Virtual Youtubers討論區(13)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
揀人既準則未知
向日葵把聲 應該唱歌唔得 我估
向日葵係彩虹🌈社第二多訂閱 樓主係咪睇緊
屌真係好痴線
早知唔係公司睇,聽佢果兩首歌果陣我完全呆撚左
ロア把聲有禦姐feel
痴線 生存係呢個世界真係太好啦 我已經無遺憾了
真係好好聽,估唔到唔用rp聲線唱歌會咁正
同るる合唱又係好好聽
好老實咁講,事實上佢唱歌係唔得最新忍者果首已經係佢最好果首
之前live一開聲真係同其他比下去
佢太純真 太多傻氣 可能放佢上去 佢唔識應對
同埋佢把聲唔靚 咬唔正掛 我估
之前佢都有上過其他live, 又唔好諗到佢真係咁蠢
唔係 我話佢卑大家印象 但我真係想睇佢 我係最中意佢
第二係江良同るる
ヱロライブ幾時會搞live
恭喜でろーん
不過估唔到ギバラ都有得簽約,之前聽到佢講自己係個垃圾咁嘅人真係好心up,依家終於俾佢搵到人生嘅意義
可惜尋日嘅事故對佢打擊應該好大
咩事故 咩尋日 咩でろ-ん 我真係唔知
ギバラ咁快無?
事故就係上面巴打所講,ギバラsolo果陣器材出現問題
連帶之後嘅ギバラcall,依家睇唔返了
至於でろーん就係同Lantis簽約出道
頂 我最想睇佢喔 shit 無得再唱 佢個段 真係唱得好犀利
尋日江良唱到一半,副音軌亂左,
同本身首歌夾唔返,之後強制停左佢果part
之後全場幫佢打call
當日想重唱就一定冇,因為演唱會個時間表通常都定好哂
不過我估佢之後正式3D披露會唱返
好果方面咁睇依樣都算證明左佢地唔係預錄
我只係想講 19組都是怪物
lantis
不過都好嘅
多棲發展
我諗笑到最後應該係2434
曾經天下無敵嘅始皇愛嘅active8都比人民幣搞到炎上
曾經我以為白組黃道十二宮團結一致
曾經我以為遊戲部可以一直靠ON9小劇場友好活下去
hololive最近個勢好似都唔錯
依家我都係鍾意睇aqua 同2434月1美兔
https://twitter.com/yossy_7122_2/status/1203627488116531200
しぃしぃ!!???

彩虹社可以再戰十年
好似係佢自己想入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞