Virtual Youtubers討論區(13)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
re:act 之前其中一個走左既個名同樣差唔多一樣
事故通常都係cut既多
係咪營運叫佢咁講 可能仲細個掛 未成熟 我都唔知了
之前既偶像部好難翻黎 好似遊戲部咁開始有問題出黎
偶像部既羈絆裂曬
話說にじさんじ live個個唱歌都好好聽
下 佢咩事 我未睇到 宜家睇緊刀仔唱歌 好聽喔 痴線
點解各位巴打知情咁快 係咪有咩vtuber app新聞之類
同埋江良咩事故 好好睇呀 live 痴線 尖叫 我愛にじさんじ
佢Solo後半Part就完個陣D音軌甩左,雖然勉強唱哂
但因為要搞番好D設備,所以都隔左成幾分鐘先再出場
呢幾分鐘入邊,觀眾就一直嗌ギバラ!ギバラ!咁幫佢打氣
呢Part真係好窩心,但奈何Cut走左
睇到熊人同唯華合唱 oh my god
生存係呢個世界真係太好了
如果醫生話我得翻兩個鐘命 可唔可以卑我睇埋呢個live
pino就係話營運冇迫佢地做任何野而且有好多成員係冇係明面上發表意見,衝出黎既係佢地3個
之後要卑錢= 點卑錢
有錢 但唔識卑
冇睇到好可惜
未試過事後買不過應該都係一樣
係條片下面應該有個制買飛,撳入去可以買
張飛4500 niconico point,你唔夠point的話佢會叫你增值
可以用信用卡買,不過因為要認證所以唔係全部信用卡都用到
如果你果張真係用唔到的話,裝八達通個apps用佢個epay mastercard功能
我都係用呢個黎買
我叫人幫我整 入三百幾到 如果買到 我會放卑大家睇
唔洗大家曬錢
戌亥唱歌真係好正
你買左?後半部解放 睇緊個個唱歌都好好聽
買門票
買點依個外國信用卡應該都得
力一果段都好正
我買左niconico 4500point 後半部解放 如果你地 我可以放卑你地 中意彩虹社都係一家人
勇気ちひろかわいいすぎるでしょう!!!
一早買左,係尋日冇睇到依家補返姐
第一次聽ロア認真唱
點解無ひまわり🌻
得,只要有得認證就買到
我d信用卡因為冇得認證所以用唔到黎買飛要用八達通

無ひまちゃん
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞