Virtual Youtubers討論區(13)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
可能加埋佢識講英文
好多外國人睇緊
可能又係一年自爆
得我仲成日覺得モルル似アルス
近期hololive係走緊吸引外國人既路線
21號復活,嚇得我
成日一緊張就講英文同口音都知道係外國人
同埋自從はあと做english only 之後sub 數直線上升
真係唔好睇少外國人力量

點解會係佢 想知舊同事會有咩反應
アルス風格都唔同
都畢業啦,有咩問題
尷尬
カルテ暫用既 twitter
應該過幾日就會DEL AC
https://twitter.com/one12962680

1月1號唱歌+瀨戶(妹)合作 (睇唔到,未搵到人SAVE低)
https://twitcasting.tv/one12962680/movie/585934324

當晚同瀨戶(兄)傾計 1:48:00左右
https://www.youtube.com/watch?v=iTZfm9wlRGM
同埋カルテ似乎已經搬左 去名古屋

瀬戸あさひ就係住係名古屋
未睇條片淨係睇你地講都估緊係咪moruru
一聽把聲就知係佢

其實有sasaki既例子
要返彩虹應該好易
到底係佢想轉下環境定彩虹社對佢有d咩問題
因為佢成日自己爆破同埋可能holo競爭細啲
老實講我係hololive營運既話應該唔會唔比佢做
可能有爆破癮
佢係一定有同人不仲 包括你個名嗰位
點解
有人話佢開TC台屌鬼 不過冇記錄冇對證
我淨係聽過MC大福同莉音起聖家堂擋着佢間漢堡屋佢唔鍾意
加埋佢又真係同Gamer冇乜互動 最多都係同Hima同雪叔
不過都係傳姐 聽下好啦
mc日照權依單野我覺得ff成份太多好牽強下
大福同佢我覺得根本就唔熟本身mrr同人互動都唔多,
而且即使不仲未走既人多的是
似爆破癮多d,再唔係就係受唔到anti
不過holo都唔少
為Anti走避Holo 都係冇可能

桐生可可真係神抽卡 leader氣埸 希望Holo大步跨過
終於得閒睇兩國國技館嘅LIVE
點解冇可能
彩虹anti大把,d成員平時都好多人扔棉花糖屌仲有一堆惡意剪輯同DM
夢追之前個嘔吐音聲棉花糖果part應該係真
mrr又唔係咩精神好強韌既人
Holo咪又係一樣咁多
holo果班anti同男v合作會痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞