Virtual Youtubers討論區(13)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
轉晒了,而家中之人係公開,雖然中之人又係假名冇樣
btw, ココア有冇公開中之人
yes,全個遊戲部換晒。前排仲出條片叫人唔好亂咁負皮佢哋d片
人地轉口話自己叫ctuber間野搞既其他vtuber都仆直哂
另一個遊戲部多得佢唔小 明明同社唔同team
雖然都唔慌好
你老味Game部搞到我睇開嘅底邊個人勢引退
轉生過去佢棋下其中一個project
之後唔夠3個月又摺埋個project
追唔返個位vtuber之後仲有冇繼續玩
原來咁拍食評報告

https://www.youtube.com/watch?v=mbR2akG2_5E
原來咁原始

2:51 雖然人地全身綠衫,但條友伸個頭去望人大脾好痴漢
本身件事都唔算太嚴重,但都可以搞成咁
.LIVE
而家分分鐘演變成內部分裂
其實會長冇錯 係.live冷處理on9
character YouTuber話自己想做個角色同動畫
但一開始就起勢咁話自己係vtuber
呢個真係好笑
實體化
仲要係間鋪入面拍
見到佢之前條channel唔係好多人,都可以上到電視
我是入坑幾星期既新人,開始理解到vtuber有意思既地方多多指教
可能同巴打們唔同,我鐘意上佢地既契機係bilibili,因為有人做熟肉而家了解緊唔同派系既vtuber同專有用詞

利申:暫時鐘意神楽めあ、吹雪同琴吹ゆめ
大陸係好多神樂fansd片特別多人譯
照咁計四天王下場最好係唔係輝夜月
純粹係佢懶 佢自己本體就出得好密
好難講
但都幾肯定4天王就算比人炒左都大把job接
月間公司之前成立左又解散左wo
view跌左咁多真係有job?
通常地域類vtuber都容易d上電視,因為你幫嗰個地方宣傳,當地d電視台會傾向搵返當地vtuber
純好奇 有追Maa嘅有冇追埋あくあ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞