深夜金球獎討論區

230 回覆
6 Like 0 Dislike
就算牙朗唔值得都唔輪到摩迪啦
仲要三大獎贏哂
真係痴線
全世界都覺得賤種朗值得拎就唔會係咁既結果啦弱智 投票投出來架賤種真係好柒蠢 全世界都係美斯迷? 支持強姦犯果然特別on9
杜奧巴
笑撚死 我又朗迷呀?
金球獎既投票不嬲都on9比人百屌開你都可拎黎做證據 小學畢業未呀
而家屌緊佢個標準呀弱智仔
舊年係摩迪既 今年冇可能唔係vvd
1013都冇可能唔係刀疤史奈達

花迷要柒到撐皇既人拎都幾撚好笑
佢地沖出黎爭住認自己好撚柒蠢呢種行為真係好撚柒正 賤種基因天性蠢 支持咁既偶像註定下場係咁
你up乜柒啊on9
柒左就滾回你老味個西啦
其實界票真係咁大影響咩
有幾年頭三就係美斯沙維小白,又唔見界走美斯個金球?

係有料拎點會比人界得走?
踢巴皇先有資格拎獎
柒得過啲朗迷一轉左會就反轉豬肚喪屌摩迪
講真今年c朗勁過messi好多,carry祖記拎意甲,值得一個金球
支持牙朗今年黎個大爆發
前無古人後無來者 全球季100入球
再刷埋歐洲助攻王+歐聯歐國冠軍 神射
屌撚到班花迷無聲出
1st – Lionel Messi (FC Barcelona) – 686 points

2nd – Virgil van Dijk (Liverpool) – 679

3rd – Cristiano Ronaldo (Juventus) – 476

4th – Sadio Mané (Liverpool) – 347

5th – Mohamed Salah (Liverpool) – 176

6th – Kylian Mbappé (PSG) – 89

7th – Alisson (Liverpool) – 67

8th – Robert Lewandowski (Bayern Munich) – 44

9th – Bernardo Silva (Manchester City) – 41

10th – Riyad Mahrez (Manchester City) – 33
差7票?
真係文沙界票
其實係
第一應該俾varane
舊年朗憑咩?
入球最多定獎項最多?
唔係1票最多可以俾6分
所以係差2票咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞