深夜金球獎討論區

230 回覆
6 Like 0 Dislike
vvd vs messi
會員 #27416 - 不去也不來 極有可能係五毛, 分化撚, mon-post狗或網軍, 請大家多加注意, 善用不推文回覆!
該會員以往言論:

求求各位十八歲以下既連登兒女,唔好盡信啲激進勇武post - #1
你地個偶像天琦哥哥都勸大家唔好俾仇恨蒙住雙眼
其實好多post 都係9up 下唔會做
唔值得犧牲自己前途黎發洩不滿
共勉之
lihkg.com/thread/1653521/page/1?ref=sharer&post=1

今日慘敗....唔夠揪!黑警戰術太勁! - #4
不得不承認撤回條例加蒙面法軟硬兼施有啲料到
lihkg.com/thread/1651227/page/1?ref=sharer&post=4

求求大家跳出同溫層,減少裝修鋪頭既種類 - #1
一言難盡...
lihkg.com/thread/1651212/page/1?ref=sharer&post=1

所謂核彈都唔割,其實係咪都要和理非批準左先可以做? - #1
又出現指控勇武潮
其實係咪當和理非認為勇武做法係蠢就可以割?
lihkg.com/thread/1552257/page/1?ref=sharer&post=1

衝擊到成個香港都就黎頂唔緊個陣,突然黎個百七萬人和理非集會真係好能反智 - #1
機場個陣已經搞到政府無計可施
又俾位佢回氣
再連埋大波madam + 裸跑
成件事由勇武時代革命 180度變返嘉年華
不得不承認港共維穩真係有佢一套
lihkg.com/thread/1488549/page/1?ref=sharer&post=1

意見及舉報: lih.kg/1707551
你隻bot又幾勁
痴能線睇波都要追擊
很想去捕捉他
有冇link睇
咪𨶙屈毛啦
咁都叫毛咁全連登有一半人係五毛網軍
Thx ching
摩迪講到用番母語加個翻譯唔好辛苦D球員好過
上面條link死左
盛傳文尼排第四唔開心無去到
10 marhez
9 b silva
8 利雲
張流出應該係真
B 施華踢到曉飛都係得第8
ab 無暗瘡幾靚仔
佢好撚勁
好撚眼訓,法國佬靠害 咁夜先頒獎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞