香港航空苦主大聯盟正式成立!

416 回覆
450 Like 39 Dislike
買左聖誕前幾日去台北 有冇人都係
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hongkongers-support-congress-introduce-and-pass-be-water-act

支持美國推出be water act同將來通過佢
快d入黎簽署
表達香港人既支持和立場, 對付班賣港狗官同奶共派
呢排大家無乜聯署要簽, 比個任務大家, 就係簽左佢同發出去比人簽
好多年無搭HX, 班空姐好過黨航
唔知班空姐遣散會去邊做
講得出哩個原因竟然唔知港航係海航旗下扮乜撚野留意時事
返酒吧做算啦
六七年前冬天撘過,cls機上啲暖氣焗到我暈
釘左牌既話咩都冇
想問下係幾號後既航班有機會cancel?
Me 23, but through Expedia
釘牌唔包 除非佢未釘之前話執笠
same。。。
經信用卡一筆過其實可唔可以向發卡銀行申請REFUND?
可能要睇返你張卡啲term
求其係google搵左份
https://www.ocbcwhhk.com/personal-banking/common/pdf/credit_card_chargeback_mechanism.pdf
佢張流程圖都係叫間野退款
到時應該都係向平台申請REFUND
唔得再向發卡銀行

其實PAYPAL好D,保障消費者多D
ANA個 promo真心抵
HX米子都可以收皮
有冇人打得通電話?
我通咗半個鐘都冇人聽
諗住係香港直接搭SKYLINER去東京
我都打撚左成個鐘都無人聽
退票嗰度來回就計一張飛900蚊定係分開計...仲有洗唔洗交d乜鳩supporting document

睇佢d死人英文全大階睇到眼都盲
2438 Other cities via Osaka
我直接 J class 埋
Bob叔上身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞