[莎木有四,香港必勝]莎木討論區 20

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
要咁整真係無1億美金都唔掂喎
如果無劇情殺應該會好似莎木1咁
我希望你呢個觀點快d俾鈴木大師聽到,就係下集返日本,首先係劇情上係可以講得通,當年滿清被推,溥儀著草去東北建偽滿洲,但實權係日軍度,佢地打聽到個寶藏消息,發起七七盧溝橋表面上係侵華,其實係搵寶藏,之後一路南京大屠殺一路搵,最後仲成功帶寶物返日本,鳥隼收到風趕去日本,藍帝就追鳥隼,芭月就追藍帝
另一個要返日本既最主要原因,你寫一個日本人去中國報仇既故仔,要俾今日既老共審批,咁仲邊有得做?仲有無故事自主?所以改劇本返日本算真係唔好搞咁多野
係咁既,因為鈴木好細心,諗到有d玩家無咩時間打機,仲要升攻升血,就整招普通難度下既op招脛骨碎出黎,等人輕鬆d快d
明明已經有劇本,我都一路睇個故仔一路反問呢個問題
有冇雞仔全位置呀, 有啲舖頭明明細細間搵來搵去都搵唔到
有一隻明明喺佢隔離近一近ZOOM埋去, 涼都係望唔到, 唔知係咪BUGS
我揾淨登船處同玫瑰花園同輕鬆一下, 其實呢3個地方係咪冇架
喺碼頭附近叫風味絕佳搵來搵去搵唔到
如果你睇兌換技書嗰度齊晒咪冇囉
兌換技書嗰度只係其中一部份
呢個閃身特效真係整得幾型,但個成立時間要求好高,佢一場出到幾次係幾勁,呢集個戰鬥系統幾強調步法,一係前後步一係拎對手側身,一個套路之後立回,所以先整到個防會爆就係想人打步法
點解冇左lock人個制?
以前可以lock住一個人/物件傾計
Thanks
終於見到阿刃,但聲優冇以前嗰個咁好
以前嗰個同刃個形像好夾
試過一次咋我
l2?
綠波入面嗰招係佢set咗嗰招?
成立條件係咩
少血同閃到招(好似係)
變咗阿寶
撳咩掣閃招
方向
點講好呢
你要問我我會話佢個種東方味
更似係外國人睇東方個種東方味
佢個種表達出黎既中國味始終只係係佢眼中既東方味
所以如果你真係"中國人"玩番既
實會係覺得怪
正如你玩莎木2你都會覺得一堆違和感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞