寶福山取消周梓樂喪禮

1408 回覆
511 Like 754 Dislike
我屌啊
死左都唔放過
辦公室放骨灰
定老細房放骨灰
https://petitions.whitehouse.gov/petition/sincerely-urge-president-trump-finalize-sanctions-list-those-human-rights-violators-hong-kong

則係咁,Trump 雖然簽左香港民主及人權法,但我地仍然要比壓力佢盡快擬好制裁名單,名單方面相信之峰同泛民會同國會聯絡,我地可以做既就係比美方知道香港人強烈支持制裁港共同黑警,請大家去簽左份聯署。
班人渣連死人都唔放過
屌!係咪驚得罪黑警唔撚幫襯你呀?
作為行內人講番先 , 寶福紀念館d 職員事前係一定知周同學身份先接受預訂喪禮

但中間有咩內情無人講

eg :周同學家人之前想低調處理, 但後尾想搞公開拜祭

你要諗下 一間殯儀館可以承受幾多手足上去?
同埋popo 會唔會set roadblock ?

if 200個手足加30-40個popo 已經可以令一間殯儀館癱瘓,而且殯儀館重有其他先人設喪 , 如果set roadblock 基本上其他人基本上都上唔到去

寶福紀念館根本承受唔到呢個量

之前梁義士係北角設靈都未去到咁多人所以勉強可以
千析唔好搞到d先人
搞間公司旗下野好啦
搞其他先人萬萬不能呀 唔好情感勒索
家屬介唔介意搞公祭?
悲佢老母臭屄呀。
睇見個簡介就眼火爆。
原來做呢行都唔使積德 屌你老母成世做呢行啦
ok

寶福山
掃平何家所有物業
有無人性?
連尊重死者都唔識
黑警死左就唔會唔接佢生意啦
承受唔到就可以屌人話全行都唔做你生意?
咩道理? 行內人
申請成功
你呢句問返樓上啦
佢話“比時間佢地而家好走 唔係就掃平佢”
裝修老細房辦公室完全支持
但鼓吹人搞到骨灰位即係傷受無辜 傷及無辜係咪會幫我地贏?
實習緊既社工學生入!!!
https://lihkg.com/thread/1762478/page/1
屌佢老母阿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞