amd cpu&gpu 討論post #36 睇#1&有時間幫手填表

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
有錢人既世界
有隻新D既antec neo eco, 不過得400w推唔推到?
個人覺得 炆炆地 有隻大少少既先試
中午返去試先 不過1.38 一定一FULL LOAD 就直上90幾度 壓都壓唔住
有人話我LLC set 咗turbo

Underload 時部機自動上咗1.404V喎

但我又唔覺部機咁熱
我見上98都嚇親真係好鬼熱 而家1.225跑 FULL LOAD得73 4
我係83-85度

而我係用itx 280冷排
我係自組水 360排 換呢粒U已經轉哂所有風扇嚟吹
我ATX 上好晒水唔想搞

其實如果兩部機合體

3900x 2080 ti sli
換埋3950X好啲
3970 實識飛
原來要開
燒咗粒3900x再講
SLI無玩了 之前打機好多時不升反跌又要搞一大輪先得 所以放棄玩SLI 而且X570 我都無位插多張。。 要玩就要換3960
換得
未有興趣玩返SLI住
早兩日意外發覺RDR2 support sli

開到5k high - ultra 都有50fps 左右

單咭的話只可以開到4k high-Ultra 50fps左右
早兩日意外發覺RDR2 support sli

開到5k high - ultra 都有50fps 左右

單咭的話只可以開到4k high-Ultra 50fps左右
我買MON都係1080..所以而家張卡夠用了 。。而且遲D換都係用1080 4K 要合我要求既MON都好貴

3950X 1.35v 4.35Ghz 齊頭一萬分
高過1.35v我個垃圾240水冷hold唔到
4.35應該唔止呢個分 我4.3都有多幾十出嚟
Heatsink 問題吧
冇重裝win10,discord iCUE一堆野行緊background
x3950
1.35V 4.3
1.25V 4.5

1.4V都上唔到4.35, 一run R20即reboot
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞