如果寫個夾單網/APP有無人想用?

48 回覆
15 Like 5 Dislike
唔係人人有連登account
加上希望加啲方便啲既功能
例如email通知 自動截單等等
岩岩開始無耐咋喎
都係每日放工寫一兩個鐘
應該都要多一兩個月
可以贊助 Server,亦都可以幫手寫下 Program 仔(PHP,MySQL 之類)

做唔係問題,做完有冇人流先係問題。

利申:有九萬幾個網站,最多人流都係成人網站,其他都係小貓三幾隻。
推廣真係好大問題 你預要相當於開發成本6至7倍啦 細佬我都係咁放棄左
樓豬加油
來來去去都係果 D 架啦 ... 唔係叫雞,就係放鹹片,唔係就係貼圖,分享 link 之類 ...
多謝你 不過暫時唔需要幫手住
因為本身個原意就係寫個portfolio for搵工
全部自己做會易啲sell到自己
你本身諗住寫咩?
其實要如果要收payment
中間有好多手續費
例如paypal就差唔多2%
加上商業戶口都有另外一筆收費
以前寫過啲B2B既 商圈交友網 網站黎。
想知啲片source係邊度搵返黎
試過用avgle既api但有佢自己既廣告
有冇興趣一齊做
之前已經起左個avgle個個framework既網
你班友仔真係,人哋明明講緊團購網,你哋居然攜手去做鹹網
世風日下 道德淪亡

靜靜雞同你講,整好之後記得俾個網址我

唔緊要啦 都叫做福百姓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞