Octopus on Apple Pay 年尾仲未出 (9)

1001 回覆
16 Like 33 Dislike
去得倫敦玩基本上都係zone1-2
你用同一張卡搭地鐵巴士
一日最高收費7磅
一星期最高收費35.1磅
同一張卡意思係要同一號碼
實卡虛擬卡唔可以撈亂用
唔可以del卡再加卡 因為號碼會變

至於佢講個buy one get one
唔知係咪講緊london 2 for 1呢個優惠
即係指定照點門票2張只收1張錢
出示有國鐵標誌嘅車票就可以
7 day travel card 即係週票 任搭巴士地鐵
賣35.1磅 同用信用卡一星期最高收費一樣價
記住係國鐵車站(火車)買 唔好係地鐵站買
咁景點先有半價
對apple黎講根本無難度
咁多國家既經驗
唔講遠,北京上海都唔知已經用左幾耐
係邊個既問題真係一字咁淺
我成日覺得咁大間公司 唔會放飛機既
講得出就做得到 如果唔係ceo咪好冇面
等apple跪低,比信用卡增值收手續費
中國人要面架咩
而且打份工姐,冇面咪冇面,轉左工你識佢老鼠?
無錯
睇林鄭就知
on9,同政府一樣唔識分莊閒
apple無咗八仔啲人會繼續用iphone
但八仔無咗apple真係等執,唔好話apple,無google都一樣

依家啲人都杯緊八仔,有得用信用卡都用卡,好多人都改變緊,再唔係就用支付寶we7pay雲閃付,貪啲優惠,遲啲巴士地鐵都玩信用卡/大陸pay,小巴又玩支付寶,先唔理邊個pay想唔想用,唔同人轉用唔同野,個餅已經分薄哂,仲以為自己好先進咁一成不變
Apple 唔開config,無嘢可以做

依個3月到依家,原本9月,暫時拖到年尾
又估到少少

開通要依賴當地AWS

香港嗰個AWS今年5月先開始
air power都收左皮啦
成堆藍精靈一早beta緊啦
間公司閪就閪,唔洗再同佢兜

想問我地如果日日send email 屌柒八達通有無用?

同埋依家到底係apple 定八記問題?又話software hardware 都ready 好曬既?
冇用, 佢根本唔會彩你, 只會用template打發你
Got it. 姐係其實仲未做好stress test p, apple 信唔過八記垃圾IT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞