翠竹鵬程竹園撚入

280 回覆
71 Like 3 Dislike
做緊公司野訓唔著,咁凍廢事行落去,屋企吹到發發聲好痴線
黃大仙兩個商場好多嘢食但得賞茶係黃 你話中立都還好吖,屌你老味,係幾乎全部都係藍
牛八/靠得住/ant one/美心系列全部

唯有死返去大快活/eurogogo呢堆中間路線
係區內食既幾乎餐餐都大快活
彩雲撚表示都係無黃店
好似係 花園街尾 麥記樓下等車
不過好似要1am 先開始有
有錯請更正
Eurogogo係藍
啱啱食完朱牛啡 真心正
即叫即做絕對對得住個價錢
不過真係好少人食 大家多d幫襯
其實數數下都有唔少黃,之後一定會幫襯

牛朱啡隔離個間日本野其實都好出色,我見個老細整d野都好有心機,佢個炒烏冬拎出中環賣1舊水up做lunch都一定有人食
我試過一日兩餐大快活
黃大仙真係黃食沙漠嚟
貴左少少 不過真心好食 真係有心整
但次次行過都見到冇咩生意
係咪焗飯果間?40蚊?
你哋黃大仙區有段時間班街坊好勇武喎
係,40蚊其實又未至於貴,不過係竹園呢度野食實在真係太平
都算平啦 出面食應該起碼5-60蚊
佢仲要黃
竹園d兩餸飯都要3x啦
知唔知臨記係黃定藍?個18蚊魚蛋河幾抵屌
兩餸飯我成日都懷疑係咪黃,又後生又成日黑衫黑褲

我就係唔知有乜黃先上黎開po問,真係唔知臨記
見到佢地老夫老妻又冇咩生意好慘咁
原來係黃店 要多d幫襯
翠竹撚揮手最近都食咗幾餐竹園街市間半島,野食同價錢唔錯,但落單d 阿姐好妹其實一直都唔太知街市入面有邊間好食,淨係食過水果茶隔離間日本野同埋鐵板芝皇。講開又講黃大仙真係冇黃店成個龍翔同黃大仙中心都差唔多冇間食得要食好嘢最近都要上慈雲山
翠竹今日坐到好人姐姐架211心情都特別靚

其實聽完咁多位巴絲講,黃大仙都唔係無黃店,只係無d黃到金既店姐,宜家街市經巴絲介紹完都好多選擇

日本野出品其實好撚高質,鐵板皇個晏就真係抵食到爛
有啲係個客鳩噏已經被blacklist
之前在apps 見到
Good wor呢個絲打係用咩app? Whatsgap見唔到
岩岩食完間咖哩飯再係泰國野外賣成個人心情靚哂
依間我成日食,一係食鐵板扒果間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞