[護士]好想resign2之已經轉工

1001 回覆
32 Like 5 Dislike
有咩問題? 你敢講你做10年就咩都識咩?
唔同speciality 嘅嘢 你未做過一樣會唔識
你一樣係要問人,有咩咁出奇
根本唔係靠唔靠嘅問題

你做到senior 一樣係要搵H.O 認頭 你估你做10年唔會熟過H.O 咩

你到底識唔識個遊戲規則? 定還是你想攞自己個牌去較飛
有事incident 食自己?交個出嚟?
而係你有knowledge 要搵人幫手決定
最怕係賴醒有嘢唔問自己嚟
讀得護士既 自己知自己咩料啦
想轉行咪拎低啲人工囉
問人同射比人完全係兩回事
唔好合理化自己嘅hea啦
各位師兄姐
想問下如果tuns唔續約會唔會有差record翻得唔開心
我就係頂唔順呢種工作環境先轉職
讀咁多書俾塊閪屌...真係頂唔順
唔會 都請硬
巴打而家撈緊乜
做緊私院?可唔可以講下fg 人工幾多同有咩福利
有無好似ha 咁免費讀course
問人咪姐係搵人認頭囉
你唔係咁天真嫁?
關乜鬼嘢hea事
Hea就乜都唔理啦
你鐘意啦
你一開始話「射比人」 我先串你
轉個頭又話係「問人」又話「話人認頭」 講到咁撚好聽前後完全係另一個態度
你咪試下返工同班APN,唔好話「我有野想問」而係講「我想射個波比你」囉 睇下你比唔比人屌死
Btw 想同我講玩遊戲規則?做多3,5,7年先啦 我驚你玩唔起
唔係
當然無 得ha 先有Prcc讀
講咁多廢話做乜
你問得人結果咪又射波俾人
我使鬼專登修飾啲用語咩
係你理解力低下先我講咁多

如果有junior 問你嘢仔敢亂答佢?
有起事上嚟佢唔係射個波話我問咗senior
人哋當然唔識先問 但同時間人哋都係拉埋你落水去認頭咋 傻仔 你係理解能力有問題定太天真?

做咁多年都仲咁
如果我係junior 都唔鬼搵你認頭 一陣有事俾人話搵個低能問

做得耐唔唔代表識嘢 唔係邊有咁多low seafood
竟然你咁叻唔會射波俾人
你記住MO話照跟果啲伏treatment
你唔好寫informed Dr X 射返俾佢
亦唔好搵senior 認頭 話問過senior 喇
自己食咗佢喇
唔使係度偷換概念啦
你係廢所以乜柒都想射比人濫用inform自己乜都懶理唔用腦,同你識得適當inform人係兩回事
你第一句最誠實最代表到你做嘢嘅態度啦 仲想扮乜撚嘢
你呢種濕鳩我見唔少所以同期升哂APN WM佢仲on99做緊max RN
不過唔怪你 呢行的確好多你呢啲無料又扮有料嘅人 你加油比心機射嘢比人啦
都係果句 你話係咪係
你鐘意話射比人係幫緊同事都得架
拉人落水呢句又再一次證明你幾撚廢
唔洗如果啦 睇你講嘢都知你junior
你以為搵左個Senior認頭出咗事你就會無事?笑撚到我都唔知邊個未識遊戲規則邊個天真
如果我班細有你呢啲濕鳩仔 有事我實唔撚會保你
我做得耐識唔識嘢我唔知喇 但最起碼高過你幾班先

起底先知你條蛋散今年啱啱先畢業
仲諗緊1萬蚊租樓
唔怪得知講嘢咁撚on9 原來冇乜工作經驗
係到扮晒高班 阻鬼住晒

係喇 你會話個acc同人share ma明嘅

不如你起清少少嘅
我食二手飯添架
用呢招撚狗撚左成年 估唔到仲有人中招
我做pher都見過呢隻藥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞